Un nou succes internaţional pentru muzica fabricată în Timişoara: piesa Make a...

Un nou succes internaţional pentru muzica fabricată în Timişoara: piesa Make a Thing a fost inclusă pe compilaţia Hed Kandi 2017 VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Melodia Make a thing, realizată de timişoreanul Julyan Dubson a fost inclusă pe compilaţia Hed Kandi.
Melodia Make a thing, realizată de timişoreanul Julyan Dubson a fost inclusă pe compilaţia Hed Kandi.

Artistul timişorean Julyan Dubson se bucură de un nou succes în topurile internaţionale, melodia „Make a thing“ fiind inclusă pe compilaţia 2017 a celebrului brand de petreceri şi label din lumea întreagă, Hed Kandi. Piesa care a fost lansată la casa de discuri londoneză Sense Traxx a avut parte de cuvinte de laudă din partea unor DJ faimoşi şi a ocupat poziţii fruntaşe în topul realizat de portalul muzical Traxsource. „Sunt numai hituri pe compilaţia Hed Kandi. Şi e cea mai cunoscută compilaţie de muzică dance şi house din lume.


Sunt foarte bucuros şi sunt încrezător în proiectele pe care le fac pe viitor. O altă piesă la care am realizat un remix – Going Deeper & Newbie Nerdz – Feeling (Julyan Dubson Remix) – se va lansa pe o compilaţie care se va distribui cu revista Cosmopolitan din mai multe ţări europene“, ne-a declarat timişoreanul.

Compilaţia Hed Kandi 2017 care are ca dată de apriţie 28 octombrie cuprinde o serie de hituri inserate pe 3 CD-uri cu nume cât se poate de cunoscute ca Bob Sinclar,  Dua Lipa, Zhu, Aeroplane & Purple Disco Machine, The Mighty Dub Katz – Just Another Groove sau  Luca Debonaire. Chiar dacă piesa Make a thing are parte de un feedback cât se poate de pozitiv peste hotare, melodia nu a reuşit deocamdată să trezească interesul  „acasă“. „E ciudat că pe România nu se întâmplă mare lucru cu piesa asta, decât că a intrat în top 20 pe Dance FM. Scopul meu e să mă realizez și să transmit vibe-ul în străinătate. O posibilă explicaţie visavis de faptul că piesa nu este difuzată în ţara noastră este aceea că România a rămas încă la stadiul de a asculta muzică comercială și multă muzică românească“, spune Julyan Dubson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.