Undă verde pentru lărgirea șoselei din Dumbrăviţa la patru benzi. Cum a...

Undă verde pentru lărgirea șoselei din Dumbrăviţa la patru benzi. Cum a fost deblocat proiectul care ar putea obține finanțare europeană

2
DISTRIBUIȚI

troleibuz dumbravita

Consiliul Judeţean Timiş are undă verde să depună documentația pentru obţinerea de fonduri europene necesare la lărgirea la patru benzi a drumului care leagă descărcarea de pe autostradă de la Giarmata de Timișoara, prin Dumbrăvița.


Dacă după anunțul făcut de Sorin Grindeanu că instituția pe care o conduce ar dori să obțină bani de la UE pentru reconfigurarea drumului aleșii locali din Dumbrăvița s-au opus, acum Grindeanu spune că situația a fost clarificată.

„Le mulțumesc tuturor consilierilor din comunele Giarmata și Dumbrăvița, care au înțeles să nu se opună modernizării și dezvoltării, votând proiectele de hotărâre locală a căror finalitate va fi lărgirea la patru benzi a drumului care străbate Dumbrăvița. Totodată, vreau să îi asigur pe locuitorii comunei Dumbrăvița de cele mai bune intenții și de faptul că această lărgire a drumului nu va aduce traficul greu în localitate, că acest drum nu se va transforma într-o descărcare de pe autostradă și că unicul scop este o fluidizare reală a traficului infernal din localitate”, a scris liderul CJ Timiş pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. niste imbecili, acu s-au trezit dupa ce au mancat o gramada de bani cu plantarea a nenumarati stalpi in Dumbravita pt linia de troleibuz, in conditiile in care si la acel moment se impunea largirea acelui drum la 4 benzi!!!!!!!
    Asa e in Romania, totul e planificat sa se fure cat mai mult prin cat mai multe contracte !!!!

  2. Cine a cerut in primul rand.; locuitori din Timisoara sau mai degraba cei din Dumbravita si Giarmata care ajung acasa de la serviciu din oras dupa 2 ore(atata fac ,idem,dimineata pana la firme si pana la servicu),trebuie sa o spunem sunt oameni cu bani,de afaceri,care nu-si permit sa piarda timpul cu drumul???Cum a fost santajata administratia de kkt din Dumbravita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.