Echipa Ungariei a câștigat etapa de Cupă Mondială la floretă junioare de...

Echipa Ungariei a câștigat etapa de Cupă Mondială la floretă junioare de la Timișoara. O sportivă de la CSU Poli a obținut cea mai bună clasare românească la individual

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frscrima.ro
Foto: frscrima.ro

România s-a clasat pe locul 7 ieri în concursul pe echipe din cadrul etapei de Cupă Mondială la junioare organizată în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. Proba a fost câștigată de Ungaria. Cu o zi mai devreme, japoneza Karin Miyawaki s-a impus în proba individuală.


Cea mai bună clasare dintre cele zece sportive care au reprezentat România în prima zi a fost obținută de Ana Boldor, legitimată la CSU Poli Timișoara.

Ana Boldor s-a clasat pe locul 9 sâmbătă, la individual, după ce a fost eliminată pe tabloul de 16 de către Aleksandra Frackowiak din Polonia, scor 14-15. Următoarea româncă cel mai bine clasată a fost tot o sportivă de la CSU Poli, Teodora Sîrbu (locul 28). Rebeca Cândescu (CSA Steaua) – locul 44 și Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara) – locul 46, le-au urmat pe cele două. Prodiumul probei individuale a avut-o pe Karin Miyawaki (Japonia) pe prima treaptă, urmată de Flora Pasztor (Ungaria), învinsă în finală. Kata Kondricz (Ungaria) și Janka Toth (Ungaria) au ocupat treapta a treia.

Ieri, în proba pe echipe, România, intrată direct pe tabloul de 8 al competiției, a fost învinsă de Ucraina încă din această fază. Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Anca Săveanu (CSA Steaua), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța) au reprezentat țara noastră. Ungaria a învins Polonia, scor 45-36, în marea finală. Pe locul trei s-a clasat Japonia. România a încheiat întrecerea pe locul 7. Următoarea etapă de Cupă Mondială la floretă juniori feminin va avea loc la Bochum (Germania), în perioada 29-30 octombrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.