Victorie reconfortantă pentru BC SCM Timișoara în fața Piteștiului. Cine au fost...

Victorie reconfortantă pentru BC SCM Timișoara în fața Piteștiului. Cine au fost oamenii cu punctele pentru ”Leii din Banat”

0
DISTRIBUIȚI
bct pitesti (19)
BC SCM Timișoara, la a treia victorie în Liga Națională 2016-17

Succes clar obținut astăzi de BC SCM Timișoara acasă împotriva celor de la BCMU Pitești. ”Leii din Banat” s-au impus cu 76-57 (40-32) la capătul unei partide pe care dominat-o începând cu sfertul al doilea.


Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Mladen Jeremic iar pentru alb-violeți a jucat și noua achiziție Dominique Rambo.

BCT-ul a avut parte de bătăi de cap doar în primul sfert, cedat cu 19-21. Oaspeții au avut apoi un moment de cădere, de care a profitat Komatina și compania. ”Leii” s-au desprins la 36-23 și nu au mai cedat frâiele partidei. 21-11, 20-15 și 16-10 au fost scorurile ultimelor trei sferturi, toate în favoarea alb-violeților.

La bănățeni a debutat și fundașul Dominique Rambo, dar americanul nu a impresionat prin cifre la prima apariție, nereușind să marcheze în cele aproape opt minute și jumătate bifate. A fost în schimb o nouă zi bună pentru coșgheterul Mladen Jeremic, principalul realizator al partidei, alături de piteșteanul Aleksandar Mladenovic, ambii cu câte 20 de puncte. Pentru BC SCM Timișoara au mai punctat: Milos Komatina (16 puncte), Nikola Otasevic (11), Adrian Diaz (11), Georgian Păun (8), Ionuț Drăgușin (8) și Octavian Popa Calotă (2).

”Leii” au ajuns aproape de vârful ierarhiei după cea de-a treia victorie stagională. Pe 31 octombrie BC Timișoara joacă pe terenul celor de la Mureș Tg. Mureș, în etapa a 6-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.