Zoltan Marossy, învestit oficial în funcția de subprefect. Ce activitate importantă va...

Zoltan Marossy, învestit oficial în funcția de subprefect. Ce activitate importantă va coordona

0
DISTRIBUIȚI

zoltan marossy subprefect 1 p

Ceremonie specială, astăzi, la Prefectura Timiș, acolo unde Zoltan Marossy a fost învestit, din nou, în funcția de subprefect. Acesta a revenit la prefectură după ce fostul subprefect Eugen Dogariu a demisionat pentru a candida din partea PSD Timiș pentru loc în Senatul României.

Ceremonia de la prefectură a fost relativ scurtă, însă participanţii s-au amuzat după ce prefectul Mircea Băcală a remarcat că Marossy a recitat jurământul fără greșeli, avantajat de faptul că a ocupat această funcție de mai multe ori din 2005 până în prezent.

„Cred că la data de astăzi evident că urmează alegerile din decembrie și acestea trebuie organizate în așa fel încât în Timiș ca întotdeauna să fie lumea mulţumită, probabil că acesta este motivul pentru care am fost întrebat dacă nu aş dori să revin la Instituţia Prefectului.


De ce am revenit? Pentru că îmi place, este o activitate în care te poți ocupa de mai multe domenii. Sunt priorități pe care pe marginea programului de guvernare le simți ca fiind necesare în Timiș pe când alții care fac această activitate pun accentul pe controlul legislativ sau pe situațiile de urgenă, eu întotdeauna am considerat că pentru dezvoltarea judeţului este necesară şi respectarea programului de guvernare cu specificităţile locale. Am avut o discuție cu domnul prefect, voi prelua în totalitate activitatea de coordonare a alegerilor. Așa este și conform fișei tehnice, iar de luni mă uit peste dosar, marți mă întâlnescu factorii decisivi și așa mai departe”, a declarat Marossy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.