11 platani, unii cu vârsta de 120 de ani, au fost plantați...

11 platani, unii cu vârsta de 120 de ani, au fost plantați în fața primei clădiri de birouri din ansamblul Openville (P)

0
DISTRIBUIȚI

 

openville-3

Imobilele de birouri clasa A, dezvoltate de compania IULIUS sub brandul United Business Center (UBC), în ansamblul multifuncțional Openville, vor respecta toate standardele clădirilor verzi, în vederea certificării LEED. Alături de utilizarea unor materiale și tehnologii de ultimă generație, care vor reduce substanțial consumul de resurse, se acordă o atenție deosebită şi spațiilor verzi. Astfel, în fața clădirii UBC 2, primul imobil office clasa A construit, au fost plantați, de curând, 11 platani impozanţi, operațiunea de amplasare fiind complexă și spectaculoasă.

Copacii, unii cu vârsta de 120 de ani, au greutatea cuprinsă între şase și opt tone, iar diametrele trunchiurilor ajung până la doi metri. Platanii au fost transportați din Toscana, Italia, cu 11 camioane. Totodată, în spațiul adiacent UBC 2 vor fi amplasate pergole, care vor susține combinații de flori și vor adăuga un plus de farmec întregii zone.

UBC 2 are 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp.


Printre companiile care vor avea sediile în acest imobil se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv Romania şi Policlinica Regina Maria. În paralel, pe șantierul UBC 1 continuă lucrările de edificare a suprastructurii.

Ansamblul urbanistic Openville va include șapte clădiri de birouri clasa A, printre care și cel mai înalt imobil office din România, 100 de noi magazine, restaurante și cafenele tematice, săli de cinematograf multiplex, o zonă de fresh market, săli pentru evenimente și 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate. În ansamblu va fi amenajat de la zero şi cel mai mare parc suspendat din România. Pe o suprafață de 55.000 mp, alei de promenadă, locuri de joacă, suprafețe întinse cu gazon special, aproximativ 20.000 de arbuști, 1.000 de arbori și mii de flori vor constitui un punct de atracție pentru multiple categorii de public.