Ionuț Popa, supărat: ”Azi nu a câștigat Dinamo, am pierdut noi”. Ce...

Ionuț Popa, supărat: ”Azi nu a câștigat Dinamo, am pierdut noi”. Ce fază-cheie a jocului e contestată de tehnicianul lui ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa nu a avut o seară fericită. Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa nu a avut o seară fericită. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara a pierdut duelul cu Dinamo București de pe teren propriu, scor 1-2. Antrenorul Ionuț Popa era supărat pe nereușitele elevilor săi, dar a acuzat și câteva dintre deciziile brigăzii conduse de Ovidiu Hațegan. În special cea în urma căreia ”câinii” s-au distanțat pe tabelă.

Golul înscris de Maric în repriza a II-a e contestat de timișoreni, pe motiv de ofsaid. La acea fază Nemec s-a îndreptat mai întâi spre minge. ”E mare supărare în tabăra noastră, nu ne așteptam să pierdem acest joc. Sub nicio formă nu-mi iese din cap. Azi nu a câștigat Dinamo, am pierdut noi. Am ratat mult. Prin Drăghici și Cânu la 0-0… Dacă cineva îmi spune că la golul lor doi nu a fost ofsaid nu mai vorbesc de fotbal. Nemec urmărește mingea, probabil i-a strigat cineva și se oprește… Părerea mea e că tușierul a greșit. Dar nu asta e marea supărare. În repriza a doua Bocșan se ciocnește în cinci metri în loc să dea gol… Ca să nu mai vorbesc de faza din ultimele minute, Popovici pune corpul și e 11 metri, mai discutăm”, a declarat Ionuț Popa.

”Va veni și momentul când nu vom mai fi pe ultimul loc”, a adăugat Popa.


Cât despre starea gazonului, criticată și de oaspeți, tehnicianul a precizat că: ”Gazonul e întreținut de cine e întreținut, stadionul e al cui este… Sunt lucruri pe care nu vreau să le comentez”.

Ioan Andone. Foto: Adrian Pîclișan
Ioan Andone. Foto: Adrian Pîclișan

Ioan Andone răsuflă ușurat

Despre ”principalul” lui Dinamo s-a scris că e sub presiune, astfel încât acesta va rămâne cu o amintire și mai plăcută din Banat. ”Trei puncte grele, am întâlnit Timișoara după patru victorii în ultimele cinci jocuri. Ne-au făcut probleme la libere. Am avut posesie dar starea terenului nu ne-a permis… Spre sfârșit a intervenit și teama de a fi egalați. Îi felicit pe jucători pentru atitudine, nu am putut să jucăm, e unul dintre cele mai proaste terenuri de joc întâlnire, aici era bun înainte. Nu știu dacă a fost penalty, nu comentez, sau că a fost ofsaid la golul nostru, nu comentez arbitrajul. Să nu mă întrebați”, a spus Ioan Andone. După cum se știe ”câinii” au criticat aspru arbitrajul și au lansat o adevărată campanie după ultimele partide în care s-au plâns de erori ale fluierașilor.

”Pentru mine nu au de ce să lupte, luptă pentru ei. Echipa asta joacă un fotbal bunicel, dar azi nu am putut…”, a adăugat Andone. Referitor la poziția lui Dorin Rotariu la Dinamo, tehnicianul a adăugat că ”azi cât a jucat, s-a luptat. A sărit la cap, și-a creat ocazie… Depinde de jucător, la mine a fost titular în 11 meciuri, trebuie să muncească să-și recâștige locul”.

 

1 COMENTARIU

  1. D-nu Popa este un antrenor bun dar face si multe greseli, cum poti sa-l tii pe Doman si Draghici in teren cind ei nici nu putea sa ste-n Ghete iar pe banca tii jucatori ca S. Mailat si Popovici cu viteza dar si tehnici aimindoi iar la sfirsit de meci sa dai vina pe Popovici, acolo a fost 11 m. clar si vinovat este Hategan un Dinamovist inrait care de cite ori a arbitrat Timisoara a dezavantajat-o !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.