Antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor a lansat prima etapă a proiectului imobiliar Isho....

Antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor a lansat prima etapă a proiectului imobiliar Isho. Vezi cum se vor transforma cele 5,3 hectare de pe bulevardul Take Ionescu

0
DISTRIBUIȚI

ovidiusandor_1329763608_16

Antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor a lansat, ieri, oficial, la București, proiectul imobiliar ISHO, care-și propune să schimbe fundamental zona Take Ionescu, pe terenul de 5,3 hectare dintre bulevard și malul Begăi, unde înainte a fost fabrica Ilsa.

Mulberry Development, compania antreprenorului care gestionează acest proiect, va începe să dezvolte clădirea de de birouri. Imobilul, cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp, va fi construit în trei etape, urmând ca primele spații să fie livrate în trimestrul unu din 2018. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj. Conform antreprenorului, se dorește ca prin toate dotările pe care le are, ansamblul să obțină cea mai înaltă certificare internațională de clădire verde acordată pentru un proiect dezvoltat în afara Bucureștiului, reducând impactul asupra mediului și oferind chiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.

„Proiectul nostru are cel mai bun amplasament în oraș, înglobează experiența proiectelor anterioare, se pliază pe nevoile concrete ale firmelor chiriașe, oferă o arhitectură contemporană și soluții tehnice de ultimă generație care asigură cele mai bune condiții de muncă din oraș.


Un accent deosebit este pus pe urbanismul ansamblului care va cuprinde, în afara birourilor, și 1.200 de locuinte, spații publice de calitate, spații verzi generoase, dar și servicii și facilități care, împreună, creează ceea ce va fi cel mai modern și calitativ cartier al Timișoarei. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, vom avea o parcare supraterană pe șapte etaje, pe lângă cele de la subsolul clădirilor. De asemenea, va exista o sală de fitness, spa, piscina, dar și un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. Proiectul va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school. Nu în ultimul rand, în zona pietonală a ansamblului vor fi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare si relaxare”, a declarat Ovidiu Șandor.

Acesta a anunțat că există discuții pentru ca în clădirile de birouri să fie chiriași firme importante, vorbind chiar de „mutări stratetigice” pe care anumite companii le vor face, în următoarea perioadă, în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.