Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiş are un nou preşedinte. Cine...

Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiş are un nou preşedinte. Cine va ocupa postul

0
DISTRIBUIȚI

mihai-ritivoiu-4

Asociaţia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiş are de astăzi o nouă conducere. Structura a fost înființată în mandatul fostei conduceri a CJ Timiș, iar preşedintele ales de consilierii judeţeni a fost Călin Dobra, la acea dată vicepreşedinte al CJ Timiş.


Acum, Dobra este consilier judeţean şi candidat din partea PSD Timiş pentru un mandat de deputat – deschizând lista filialei judeţene pentru Camera Deputaţilor, motiv pentru care a decis să renunțe la conducerea structurii.

Proiectul prin care funcţia de preşedinte revine altui consilier a primit astăzi votul aleşilor judeţeni. Propunerea PSD Timiş pentru funcţia vacantată de Dobra a fost Mihai Ritivoiu, care este şi el candidat pentru un mandat de deputat, însă pe poziţia 7. Amintim că recent directorul asociaţiei, Delia Barbu, a declarat că primarii din comunele din Timiş nu susţin activitatea asociaţiei nici prin autorizarea montării unor panouri turistice, nici prin plata cotizaţiei anuale. Detalii legate de problemele ridicate de Barbu puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.