Desfășurare de forțe la Timișoara pentru un COLET SUSPECT găsit chiar în...

Desfășurare de forțe la Timișoara pentru un COLET SUSPECT găsit chiar în centrul orașului FOTO

3
DISTRIBUIȚI

alerta-bomba-centru

O valiză diplomat plasată între un stâlp și un coș de gunoi în plin centrul Timișoarei, în față la Cinema Timiș, i-a determinat pe trecători să sune la 112. La fața locului s-a deplasat o echipă de pirotehniști, care încearcă să determina dacă valiza diplomat reprezintă sau nu un pericol.

Valiza se afla între un coș de gunoi și un stâlp, iar zona a fost imediat blocată de polițiști, la fața locului sosind echipaje de pompieri și SMURD.

Un pirotehnist a tras diplomatul din locul unde se afla, iar valiza s-a dovedit a fi goală. Singurul lucru pe care polițiștii l-au găsit în interior a fost garanția genții.

Alerta a fost dată de un domn care a spus că „treceam prin zonă și am văzut diplomatul. Am trăit 25 de ani la New York, acolo am prins și 9/11, și mi s-a părut suspect că era diplomatul acesta în stare bună lăsat acolo.


Am sunat la 112 și în câteva minute a venit poliția”.

3 COMENTARII

  1. E a psd-istilor , vroiau sa o dea cadou la oameni fiind campanie electorala, numa cum in Timisoara nu au gasit simpatizati au abandonat-o langa sediu … pardon! langa un cos de gunoi.

    • Din cate observ tu deja ai acceptat cadoul altor partide. Sunt curios, PNL, ALDE? nu de alta dar si ei au simtul umorului asa de „dezvoltat”, mai ales Alinuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.