Avertizări pentru șoferii din vestul țării, în această dimineață. Vezi pe ce...

Avertizări pentru șoferii din vestul țării, în această dimineață. Vezi pe ce porțiuni de autostradă este recomandată atenție sporită

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1543458644">

autostrada probleme A6 (6)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, pe câteva tronsoane ale unor drumuri naționale și autostrăzi, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață. În județul Alba, pe DN1 Alba-Iulia—Cluj-Napoca, vizibilitatea scade sub 50 de metri. În condiții similare se circulă și în județul Mureș, pe DN15,pe tronsoanele Târgu-Mureș — Cluj-Napoca și Târgu-Mureș — Reghin — Toplița.

Pentru că partea carosabilă este umedă, iar temperatuile sunt scăzute, există și risc de formare a poleiului.

Pe autostrada A1, pe tronsoanele Timișoara — Arad șiSebeș — Şibot vizibilitatea este în jur de 100 de metri.

Pe autostrăzile A2 București — Fundulea și A1, pe tronsoanele Timișoara — Arad, Sebeș — Simeria și Săliște — Cristian, plouă mărunt.

Atenție! Dacă temperatura va scădea, partea carosabilă va deveni alunecoasă!

Pentru județele Cluj, Brașov, Neamț, Constanța, Tulcea, Vrancea, Bacău, Alba și Harghita, Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting cu cod galben referitoare ceață și la condiții de formare a poleiului.

Le recomandăm conducătorilor să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să nu se angajeze în depășiri riscante, să mărească distanța în mers între autovehicule și să folosească luminile de întâlnire (împreună cu cele de ceață, dacă vizibilitatea scade semnificativ).

De asemenea, în condițiile unui carosabilalunecos, pe lângă reducerea vitezei, nu trebuie bruscate comenzile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.