BC SCM Timişoara vine în sprijinul unui tânăr cu dizabilităţi la jocul...

BC SCM Timişoara vine în sprijinul unui tânăr cu dizabilităţi la jocul cu Phoenix Galaţi. Cum îl vor putea ajuta fanii pe Adrian

0
DISTRIBUIȚI
bc-scm-timisoara-u-cluj-4
Publicul timișorean poate veni în sprijinul lui Adrian

”Leii din Banat” vor să uite eșecul dureros din Mureș printr-un succes în partida de mâine de pe teren propriu cu Phoenix Galați. BC SCM Timișoara va evolua în acest duel și pentru Adrian Ragman, un tânăr cu dizabilități care are nevoie urgentă de un aparat ce i-ar putea oferi independența de mișcare.

În vârstă de doar 13 ani, Adrian suferă de paralizie cerebrală cu tetrapareză spastică accentuată. Aparatul de care are nevoie se numește parapodium dinamic și i-ar putea permite mobilitatea. Spectatorii prezenți la meciul cu Phoenix îl vor putea ajuta pe acesta prin donații în urnele pe care le vor aduce majoretele în tribună.


De asemenea, clubul timișorean îi va dona lui Adrian Ragman încasările acestei partide.

Meciul BC SCM Timișoara – Phoenix Galați se dispută mâine, de la ora 17.45, în Sala ”Constantin Jude”. Prețul unui bilet e de 10 lei, tinerii sub 14 ani și pensionarii beneficiază de gratuitate.

Nici Djapa nu și-a văzut toți banii

Clubul timișorean a venit cu precizări legate de situația unui alt jucător care a plecat din Timișoara și nu și-a văzut toți banii. E vorba de Dalibor Djapa, aflat acum la Mureș Tg. Mureș. ”Ce a fost în trecut, înainte de a intra pe SCM, nu știu, pentru că el a avut o înțelegere cu persoane din vechea conducere, potrivit căreia i s-a promis o diferență la salariu, din privat. Nu i-am promis-o eu, nici măcar nu știu despre ce este vorba. Djapa a sunat în acest interval, din aprilie până în prezent, de sute de ori la club. Nu pe mine – pentru că nu are numărul meu, nu am numărul lui – ci pe colegul meu, Dan Jumanca. L-a sunat  și i-a spus că el mai are de primit 700 de euro, pe care eu m-am oferit să îi achit din propriul buzunar, după meciul de la Tg Mureș, dar acum înțeleg că vorbește despre altă sumă. Din acest motiv, îl rog să aducă documentele doveditoare, ca să stingem datoria, din respect că ne-a ajutat să ne salvăm de la retrogradare în retur, pentru că a pus umărul serios”, a spus Ilie Trițoiu, managerul general al BC SCM Timișoara.

Djapa primea la BCT 1.000 de euro pe lună, prin contract deschis, apoi, la trecerea pe SCM încasa un salariu de 8.000 de lei, plus prime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.