CEZ Vânzare a venit la Timișoara cu cel mai bun preț la...

CEZ Vânzare a venit la Timișoara cu cel mai bun preț la gaze naturale și cu un preț excepțional la energie electrică. Ce servicii mai oferă (P)

0
DISTRIBUIȚI

cez-lansare-5

CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică și gaze naturale din sud-vestul României, a inaugurat, astăzi, prima reprezentanță din Timișoara. De asemenea, a fost lansat și portofoliul de produse de energie dedicat consumatorilor din Banat, iar oferta este cu totul specială.

„Astăzi este un nou început, pentru că deschidem prima reprezentanță din afara Olteniei. Specialiștii CEZ Vânzare pun la dispoziția clienților produse și servicii inovatoare, venim cu o serie de prețuri extrem de competitive. De asemenea, suntem consilieri de încredere pentru toți cei care ne trec pragul. Venim cu cel mai bun preț la gaze naturale și cu un preț excepțional la energie electrică, dar și cu produse și soluții certificate de eficiență energetică”, a declarat, astăzi, Cornelia Szabo, director executiv și președinte al Directorialului CEZ Vânzare, la inaugurarea primei reprezentanțe din Timișoara.

Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, care a ținut să precizeze că „orice concurență este binevenită, o să fim gazde bune și vă dorim succes”. De asemenea, Cătălin Iapă, consilier personal al primarului Nicolae Robu, a afirmat că Primăria Timișoara „încurajează tehnologiile noi. Ne bucurăm că ați venit cu o propunere către primărie de a ne implica în dezvoltarea tehnologiilor noi prin montarea primei stații de încărcare a mașinilor electrice. În prezent, sunt 15 mașini electrice, hibride, în Timișoara, însă, cu siguranță, vor apărea mai multe, dacă apar astfel de stații în oraș”.

Reprezentanța CEZ Vânzare se află în centrul Timișoarei, pe strada 16 Decembrie 1989, nr. 8 (Piața Maria), iar programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00.


În noul sediu, timișorenii vor beneficia de cel mai bun preț CEZ la energia electrică, de ofertele speciale pentru gaze naturale, dar și de consultanță privind produse și soluții certificate de eficiență energetică.

„Am venit la Timișoara cu servicii diferite față de cele care există pe piață: energie electrică, gaze naturale, plus alte servicii. Am venit cu inima deschisă, cu servicii noi și ne așteptăm ca clienții să fie mulțumiți de serviciile noastre”, a precizat și Doina Vornicu, director de operațiuni CEZ România.

CEZ Vânzare, parte din Grupul CEZ România, este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul țării, cu circa 1,4 milioane de clienți. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în 90% din județele țării, oferind clienților săi pachetul dual energie electrică și gaz încă din 2008. CEZ Vânzare vinde electricitate, gaze naturale și servicii energetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.