ACS Poli nu-și face pașii pe Extensiv și redevine codașa Ligii I....

ACS Poli nu-și face pașii pe Extensiv și redevine codașa Ligii I. Ce au contestat timișorenii la jocul cu CSU Craiova UPDATE Reacția lui Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
acs poli craiova (130)
Craiova a răzbunat eșecul din tur, de la Timișoara

Euforia victoriei cu Astra s-a răcit treptat la ACS Poli. Mai întâi ieri ASA-ul a câștigat și i-a predat din noul ”lanterna”, apoi astăzi pe înghețatul Extensiv gazdele au marcat rapid două goluri decisive. CSU Craiova s-a impus cu 2-0 prin reușitele lui Nuno Rocha și Gustavo, ambele venite în urma unor faze la limită, cu dejucarea pasului la ofsaid al timișorenilor.

Era minutul 13 când brazilianul Gustavo preia la limita ofsaidului și îi oferă o minge simplă în fața porții lui Nuno Rocha, care nu poate rata deschiderea scorului. Fază contestată de oaspeți pe motiv de ofsaid. Peste nici trei minute avea să fie 2-0. De această dată, fără dubii, defensiva timișoreană dansând în reluare la bolta lui Zlatinski pentru același Gustavo, marcator de această dată cu un șut la colțul lung. După ce nu a contat la start ACS Poli a stăvilit ”furia” oltenilor, frustrați probabil după acel 2-3 din tur. Dar înainte de pauză putea fi și 3-0 pentru trupa lui Gigi Mulțumesc.


De această dată Băluță a rămas singur în careu, dar a trimis imprecis pe lângă buturile bănățenilor.

Repriza secundă a fost mai echilibrată. Ionuț Popa se afla lângă ”centralul” Adrian Cojocaru înainte de fluierul reluării iar Croitoru și compania au fost mai hotărâți. Dar cea mai mare ocazie a lui ACS Poli a venit abia în minutul 69, când Bocșan a reluat cu capul cornerul lui Croitoru însă Vătăjelu a respins de pe linia porții. În final tot CSU Craiova a fost mai aproape de gol, Acka trimițând cu capul în bară când mai erau doar șapte minute din meci. Mai mult, jocul s-a încheiat fără Llorente, care a văzut al doilea gaben în prelungiri.

Așadar, ACS Poli nu reușește să țină ritmul și în intermediară, după cum se și temea antrenorul Ionuț Popa. Timișorenii revin și pe ultimul loc după ce au rămas cu 4 puncte, două sub ASA-ul lui Dan Alexa, locul 13.

UPDATE ”Se derulează un joc, eu rămân cu impresia reprizei a doua, jocul bun al nostru. Mai ales că am jucat acum trei zile cu campioana Astra. E o înfrângere, dar echipa pentru mine a lăsat o impresie bună. Scandal au provocat ei în tur că nu s-au prezentat la conferință. Incriminare e la Zlatinski, că a simulat și Llorente a fost eliminat. Poate vom juca cu CFR și fără Croitoru, care cred că are ruptură”, a declarat Ionuț Popa la Digi Sport.

CSU Craiova: Calancea- Briceag, Kelic, Acka, Vătăjelu (cpt.) – Gustavo (76 Dumitraș), Zlatinski, Băluță (90+2 Rambe) – Nuno Rocha, Măzărache (52 Mateiu), A. Ivan. Pe bancă: Popescu – Kay, Vlădoiu, Petre. Antrenor: Gheorghe Mulțescu.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț, Bocșan, Șeroni, Scutaru – Artean – Bărbuț (80 Mailat), Croitoru (cpt.), Llorente, Doman – P. Henrique (59 Popovici). Pe bancă: Curileac – Neagu, Poparadu, Cârstocea, Vădrariu. Antrenor: Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.