Timișoara Saracens s-a impus fără probleme la Iași în Cupa Regelui. Ce...

Timișoara Saracens s-a impus fără probleme la Iași în Cupa Regelui. Ce nume importante au lipsit de la echipa campioană

0
DISTRIBUIȚI
saracens dinamo (11)
Timișoara Saracens

Timișoara Saracens RCM a câștigat jocul de pe terenul Politehnicii Iași deși a mizat pe o echipă cu multe rezerve. Campioana României nu a încasat punct, dar nici nu a obținut bonusul ofensiv în victoria, scor 22-0, din Cupa Regelui. Tehnicianul Grainger Heikell nu a mizat pe mai mulți jucători selecționați în lotul ”Stejarilor”.

Fără Burcea, Calafeteanu, Fercu, Umaga sau Shennan, Timișoara Saracens a deschis scorul prin Horațiu Pungea la Iași.


Eseul său nu a fost însă transformat de Gabriel Conache. Înainte de pauză cel din urmă a reușit însă să pună încă trei puncte pe tabelă dintr-o penalitate. Scorul primei reprize a rămas mic, 8-0 pentru campioni. Lucrurile păreau rezolvate în mare parte după startul părții secunde. Gorcioaia a culcat de această dată balonul în suprafața de țintă a gazdelor de la Poli și tabela arăta apoi 15-0 în urma transformării lui Conache. Pe final de joc bănățenii au înscris și eseul 3, prin Zaharia, iar același Conache a ”înghețat” tabela la 22-0.

Victorie oarecum normală pentru Saracens RCM, care arată că nu are probleme în țară nici dacă apelează la o garnitură secundară. În schimb, un mic obiectiv de etapă a fost ratat de campioni, punctul bonus ofensiv le-ar fi asigura prima poziție după șase runde și în Cupa Regelui.

Timișoara Saracens RCM: Taupaki, Sabău, Pungea, Mureșan, Lazăr, Morrison, Ianuș (cpt.), Gorcioaia, Dumitru, Calle Rivas, Simionescu, Manumua, Sefanaia, Zaharia, Conache. Rezerve: Rădoi, Aholelei, Halalilo, Popârlan, Kinikinilau, Rose, Tătăruș, Popa. Antrenor: Grainger Heikell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.