Dacian Cioloș, despre candidatura Alinei Gorghiu în Timiș: „Foarte bună”. Ce spune...

Dacian Cioloș, despre candidatura Alinei Gorghiu în Timiș: „Foarte bună”. Ce spune despre acordarea unei zile libere studenților după alegeri

1
DISTRIBUIȚI

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 05_resize

Premierul Dacian Cioloș a declarat, astăzi, la Timișoara, că această candidatură a Alinei Gorghiu în județul Timiș, pe lista pentru Senat a PNL, este una „foarte bună”. „Cred că arată importanța pe care partidul o acordă acestei zone”, a explicat Dacian Cioloș, întrebat fiind de jurnaliști la finalul unei întâlniri cu aproximativ 250 de oameni de afaceri din județ.

Totodată, premierul României a vorbit și despre propunerea făcută de Alina Gorghiu la Timișoara cu privire la acordarea unei zile libere în 12 decembrie pentru studenți, dar și gratuitate la transport de alegerile parlamentare.

„Ne gândim la toate măsurile prin care putem să stimulăm și să încurajăm prezența la vot, inclusiv a tinerilor, sau mai ales a tinerilor.


Sigur, e vorba de studenți care, conform legii, trebuie să voteze doar în circumscripțiile unde își au domiciliul și am cerut deja ministerelor respective să analizeze, să vadă un impact al unor astfel de măsuri. Deci, analizăm să vedem care e impactul”, a precizat Dacian Cioloș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.