A fost redeschis șantierul pentru noul corp al Spitalului de Copii din...

A fost redeschis șantierul pentru noul corp al Spitalului de Copii din Timișoara. Cât de puțin s-a lucrat până în prezent

0
DISTRIBUIȚI
spitalul de copii
Au reînceput lucrările la spitalul de copii din Timișoara.

Astăzi au reînceput lucrările la noul corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, care vor fi continuate de un constructor nou. Anunțul a fost făcut de Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, care spune că au mai rămas lucrări de executat în proporție de peste 75%.

Pe un sfert gata

„De astăzi s-au reluat lucrările la Spitalul de Copii.


Am semnat ieri actul adițional la contractul inițial. Este semnat între Primăria Timișoara și firma Sulfatim și din această postură de terți susținători, firma Sulfatim s-a angajat în mod ferm să ducă lucrurile la bun sfârșit. Valoarea inițială a contractului a fost de 48,7 milioane lei, s-au executat lucrări până în prezent în valoare de 11,3 milioane lei, deci au mai rămas de executat lucrări în valoare 37,4 milioane de lei. Asta înseamnă în procente că au mai rămas lucrări în proporție de 76,72%”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei nu a putut să estimeze când vor fi finalizate lucrările, asta pentru că “nu se mai respectă graficul inițial, nu s-a mai lucrat de mult. Prompt m-a dezamăgit cu atitudinea pe care a avut-o de la un anumit moment. Măcar să fi fost fair-play și să nu ne încurce, ne-a răpit un an și ceva din timp în care nu am făcut nimic. Puteam să ajungem la soluția de acum imediat”.

Vă reamintim că Sulfatim a fost una dintre firmele susținătoare ale Prompt, cea care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor la noul corp la Spitalului de Copii din Timișoara. Însă, Prompt a intrat în insolvență și a oprit lucrările.

Noul corp al spitalului de copii din Timişoara, o construcţie de opt etaje, va găzdui Unitatea de Primiri Urgenţe, secţiile de radiologie, terapie intensivă, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele şi policlinica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.