O vulpe care trăiește în apropierea Lacului Bucura din Munții Retezat i-a...

O vulpe care trăiește în apropierea Lacului Bucura din Munții Retezat i-a uimit pe turiști. Vezi cât de prietenoasă este VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
vulpea bella
O vulpe prietenoasă îi întâmpină pe turiștii care ajung la Lacul Bucura

Bella, o vulpe care are vizuina la peste 2.000 de metri altitudine, reușește să-i uimească pe turiștii pasionați de drumeții montane. Bella poate fi întâlnită în apropierea Lacului Bucura din Munții Retezat, județul Hunedoara, și se împrietenește foarte ușor cu drumeții care ajung în acest colț al masivului.

Potrivit Adevărul, animalul sălbatic nu se sperie de turiști, ba chiar reușește să le câștige admirația, dar și câte ceva de mâncare.


Emil Paco, un hunedorean pasionat de drumeții montane, a ajuns, în urmă cu câteva zile, pe malul Lacului Bucura, care este înghețat, unde s-a întâlnit cu vulpea. Bella a ajuns în scurt timp vedetă pe Facebook, după ce bărbatul a postat pe rețeaua de socializare un filmuleț în care arată cum a decurs întâlnirea cu animalul sălbatic.

Astfel, pe filmare se poate observa cum vulpea se apropie de hunedorean, care a servit-o cu pateu. Emil Paco spune că vulpea s-a împrietenește cu mulți dintre drumeții care au ajuns la Lacul Bucura. „Îşi are vizuina în apropierea Refugiului Salvamont de la Lacul Bucura, din Retezat, şi este foarte prietenoasă cu turiştii care ajung în zonă, pentru că ştie că primeşte de mâncare”, a povestit, pentru sursa citată, autorul imaginilor.

Vezi AICI imagini video cu vulpea Bella!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.