Pesedistul Dogariu, ATACURI dure la adresa preşedintelui Iohannis şi a premierului Cioloş....

Pesedistul Dogariu, ATACURI dure la adresa preşedintelui Iohannis şi a premierului Cioloş. Cine e ipocrit şi cine încalcă legea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

eugen-dogariu-2

Atacuri dure lansate de fostul prefect al judeţului Timiş, Eugen Dogariu, la adresa premierului Dacian Cioloş şi a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE. În calitate de candidat al PSD Timiş pentru Senatul României, Dogariu a comentat pe tema deciziei preşedintelui Iohannis de a nu invita mai mulţe persoane la parada de 1 Decembrie, printre care se numără şi primarul Bucureştiului Gabriela Firea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Din păcate e trist că astfel de momente care ar trebui să aducă toţi românii laolaltă se transformă prin decizia unor anumite persoane care gestionează vremelnic funcţii de conducere în statul român în motiv de dispute politice, suprapunându-se nefericit peste campania electorală. Nu ştiu de ce sunt oameni care nu înţeleg că reprezintă toţi românii, oameni care nu înţeleg că trebuie să dea dovadă de o atitudine pozitivă legat de ceea ce înseamnă România şi în loc să strângă românii la un loc să îi unească, pentru că numai aşa România poate deveni mai puternică, încearcă să dezbine diferite grupuri şi să pună antagonic diferiţi reprezentanţi al clasei politice şi pe cei din domeniul administrativ.


Domnul preşedinte trebuie să înţeleagă că este acolo pentru a reprezenta românii şi încă o dată pentru a uni românii şi nicidecum pentru a-i dezbina. Există un anumit protocol la nivel de stat pe care dumnealui nu poate să îl încalce pentru că aşa vrea. A mai fost cineva şi înainte lui care tot aşa făcea şi din păcate vedem unde am ajuns după zece ani. (…) Preşedintele este apolitic, este preşedintele tuturor românilor”, a declarat invitatul.

Dogariu a comentat şi pe subiectul premierului Dacian Cioloş, care este susţinut de PNL şi USR pentru un nou mandat de prim-ministru, fiind prezent pe afişe electorale fără a fi însă candidat oficial. „În cazul prim-ministrului vorbim de o ipocrizie personală. Faptul că a venit călare pe un cal alb în ideea în care va lua anumite decizii tehnocrate în aşa fel încât să aşeze România pe nişte baze ale normalităţii, iar dintr-o dată a devenit un candidat care nu e candidat, nu vrea să vină în faţa cetăţenilor, dar e pe toate afişele se mai şi exprimă într-un loc sau altul de cine ar vrea sau nu să fie sprijinit, dacă în acest caz vorbim de o ipocrizie personală, dincolo vorbim de o încălcare a legii. Conform Constituţiei României, preşedintele este apolitic, el este preşedintele tuturor românilor, el nu este membru de partid şi aici intervine marea problemă care este încălcarea legii prin luarea unei astfel de poziţii în campanie electorală”, a spus Dogariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.