Petrecere inedită de Revelion: în costum de baie în cel mai mare...

Petrecere inedită de Revelion: în costum de baie în cel mai mare aquapark din vestul ţării. Câte locuri sunt disponibile

0
DISTRIBUIȚI
Petrecere de Revelion inedită la AquaPark Arsenal.
Petrecere de Revelion inedită la AquaPark Arsenal.

Românii care s-au săturat să sărbătorească Anul Nou într-un restaurant pot opta pentru o petrecere inedită de Revelion, în timpul căreia se vor simţi ca la mare, vara. Şi anume, una în costum de baie în cel mai mare aquapark din vestul ţării. În total, 250 de turişti vor petrece Revelionul la piscină, în complexul Arsenal Park de la Orăştie, deţinut de fraţii Cristescu.

Astfel, turiştii vor intra în AquaPark Arsenal în seara de Revelion la ora 20.00, vor lăsa hainele la garderobă și vor rămâne în costume de baie. Li se vor da brățări și prosoape și vor petrece până în zori. Aceștia vor avea la dispoziție un open bar și un candy bar, iar meniul de mâncare va fi de tipul Finger Food Buffet. Nu vor lipsi jocurile de lumini, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Trecerea în Noul An va fi marcată cu un spectacol de artificii.

„Oamenii vor petrece Revelionul în costume de baie, în piscină sau pe tobogane, ca și cum ar fi vara la mare. Am vrut să venim cu o alternativă la Revelioanele clasice, petrecute la masă, în restaurant. Jumătate din cele 250 de locuri disponibile au fost deja rezervate cu o lună și jumătate înainte de Revelion și estimăm că cel târziu până la finalul lunii decembrie se vor ocupa toate. Cei care au cumpărat sunt cupluri tinere, sub 40 de ani, din Timișoara, Cluj și Sibiu, care s-au săturat să-și petreacă Revelionul într-un restaurant”, a declarat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Cei care doresc să-şi petreacă Revelionul la AquaPark Arsenal sunt informaţi că dacă își achiziționează biletele până la data de 1 decembrie, tariful este de 250 lei/persoană pentru petrecerea din noaptea dintre ani, respectiv de 129 de euro/sejur/persoană în cazul în care se optează pentru un pachet complet.


Acest pachet include două nopți de cazare în cameră dublă, din 31 decembrie până în 2 ianuarie, cu brunch în data de 1 ianuarie 2017 și mic dejun în data de 2 ianuarie, precum și acces la patinoar, sala de jocuri, treasure hunt și skatepark. Pentru cei care plătesc Revelionul până în 28 decembrie, prețul va urca la 290 de lei, iar cei care achită în ultimul moment vor plăti 320 de lei.

Vă reamintim că, la jumătatea lunii iunie, la Arsenal Park Orăștie a fost inaugurat un centru SPA și o sală multifuncțională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective completează o serie de investiții în complexul turistic, estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis. AquaPark Arsenal include trei zone distincte. Şi anume, SunWaves – partea de exterior, cu patru bazine, şase tobogane şi un bar, Inner Bliss – zona de interior, cu tobogane, patru bazine, trei saune și un bar, şi Belvedere Lounge&Terasă – include două terase, un bar, un lounge şi o cadă cu hidromasaj.

Arsenal Park a fost premiat, săptămâna trecută, la gala Federației Patronatelor din Turismul Românesc pentru cea mai mare investiție în agrement din vestul țării. Arsenal Park este un complex de vacanţă cu 230 de locuri de cazare în care turiştii, unde pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc. Spa-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze şi cu infraroşu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă şi cu înot contracurent, o cameră de relaxare şi camere pentru masaj şi tratamente corporale. Întins pe o suprafaţă de 88 de hectare, Arsenal Park este şi cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 150 de exponate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.