România, învinsă pe terenul Rusiei dintr-un ofsaid în prelungiri. Trei foști jucători...

România, învinsă pe terenul Rusiei dintr-un ofsaid în prelungiri. Trei foști jucători ai Politehnicii Timișoara au fost titulari în primul amical cu Daum selecționer

0
DISTRIBUIȚI
Echipa națională. Foto: frf.ro
Echipa națională. Foto: frf.ro

România a ratat șansa de a obține un rezultat pozitiv după eșecul drastic de pe teren propriu cu Polonia în preliminariile CM 2018. Astăzi, ”tricolorii” au jucat la Groznî cu Rusia, chiar gazda turneului final. Partida amicală s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde, care au înscris în ultimul minut al prelungirilor prin Ozdoev.

Costel Pantilimon, Iasmin Latovlevici și Dorin Rotariu au fost titulari în jocul cu rușii, primul amical al României realizat sub comanda lui Christoph Daum.


Cea mai mare ocazie a ”tricolorilor” i-a aparținut lui Rotariu jr., nepotul lui Iosif Rotariu, mijlocaș care a evoluat împotriva URSS-ului la CM din 1990. În premieră titular în lotul național de seniori după debutul împotriva Armeniei, Dorin Rotariu nu a putut concretiza din pasa foarte bună trimisă de Florin Andone în minutul 28 al partidei.

Meciul se îndrepta spre o remiză albă, însă, în prelungiri, nou intratul Ozdoev a profitat de mingea respinsă de Pantilimon în fața lui Poloz și a înscris golul victoriei. Deși marcatorul Rusiei se afla în ofsaid, poziția sa nu a fost semnalizată.

A fost totodată și ultimul joc al României în acest an calendaristic.

Rusia: Akinfeev – Semenov, Kutepov, Kudryaşov – Samedov, Mogilevets (Erokhin 69), Zobnin, Gluşakov, Zhirkov (Ozdoev 46) – Miranchuk (Poloz 61) – Kokorin. Antrenor: Stanislav Cercesov.

România: Pantilimon – Enache, Săpunaru, Dr. Grigore (90 Țîru), Latovlevici (St. Filip 67) – Prepeliţă – Rotariu, R. Marin, Stancu (90+2 Nedelcu), Grozav (Adi Popa 83) – Andone. Antrenor: Christoph Daum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.