Eșec drastic pentru naționala României în fața Poloniei. Incidente provocate de suporteri...

Eșec drastic pentru naționala României în fața Poloniei. Incidente provocate de suporteri în timpul jocului

0
DISTRIBUIȚI
Selectionata nationala de fotbal a Romaniei a intalnit, vineri 11 Noiembrie 2016, pe Arena Nationala din Bucuresti, in preliminariile CFoto: ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO
Foto: ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

”Tricolorii” au cedat pe teren propriu în fața Poloniei în preliminariile Campionatului Mondialului din 2018. Oaspeții s-au impus cu 3-0 pe Arena Națională după un joc presărat cu incidente provocate de spectatori. Meciul a fost întrerupt mai bine de cinci minute după ce o petardă a explodat lângă vedeta Robert Lewandowski.

Grosicki a deschis rapid scorul la București.


După doar 11 minute. România nu și-a revenit nici după pauză și spre finalul jocului Lewandowski a punctat de două ori. Mai întâi cu un șut din interiorul careului, ușor deviat, în minutul 83, apoi în prelungiri, din penalty, după ce a fost faultat de Dragoș Grigore.

Selecționerul Christoph Daum a mizat pe un singur timișorean în această seară, Romario Benzar (Viitorul), care a fost integralist. În urma acestui rezultat România a căzut pe locul 4 în grupa E.

Incidente

Robert Lewandowski a căzut pe gazon în minutul 52 după ce o petardă a explodat la un metru de atacantul lui Bayern. Până la urmă jucătorul a revenit pe teren, dar jocul a fost întrerupt și România va disputat probabil următorul joc de pe teren propriu fără public.

Partida din această seară a fost presărat cu incidente. Înainte de meci fanii polonezi s-au bătut între ei. Violența s-a mutat și în stadion, unde suporterii celor două echipe s-au bătut cu torțe. Mai multe petarde și obiecte pirotehnice au ajuns și pe gazon.

România: Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Toşca – Hoban (Prepeliţă 46) – A. Popa (Fl. Andone 46), R. Marin, N. Stanciu (Keşeru 82), Chipciu – B. Stancu. Antrenor: Christoph Daum.

Polonia: Fabianksi – Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrejczyk – Krychowiak – Blaszczykowski, Linetty (Maczynski 70), Zielinski (Teodorczyk 81), Grosicki (Peszko 89) – Lewandowski. Antrenor: Adam Navalka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.