Șapte specialiști de nivel mondial se adresează comunității IT din Timișoara. Vezi...

Șapte specialiști de nivel mondial se adresează comunității IT din Timișoara. Vezi când are loc evenimentul

2
DISTRIBUIȚI

get-your-stack-on

Timișoara va găzdui un important eveniment dedicat comunității IT&C, „Get Your Full Stack On!”, organizat de compania americană 3Pillar Global. Evenimentul care se va concentra exclusiv pe dezvoltarea tehnologică si impactul pe care acest aspect îl are asupra profesioniștilor în IT va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 9.00 la Hotel Timișoara.

Organizatorii își propun să scoață în evidență provocările profesionale la care se supune această breaslă și să evidențieze importanța și rolul formării continue în aceasta industrie. „Pentru a performa, inginerii IT trebuie să țină pasul cu tehnologia, deoarece ei activează într-un mediu extrem de dinamic. Profesioniștii din acest domeniu trebuie să își extindă repertoriul de cunoștințe la o multitudine de limbaje, tehnologii, surse de date și platforme.


Din ce în ce mai mulți dezvoltatori adoptă viziunea de a acumula și oferi un pachet de cunoștințe integrate, menținându-se astfel competitive”, subliniază Cătălin Ștef, Senior Vice-President 3Pillar Global.

În cadrul „Get Your Full Stack On!”, nu mai puțin de 7 speakeri internaționali vor avea intervenții și vor susține 4 prezentări și 3 workshopuri despre noile tehnologii și cele mai pragmatice moduri de a le însuși. Dintre aceștia, îi enumerăm pe: Ryan Gay, Chief Technology Office și leaderul echipei de dezvoltare software în cadrul Decision Lens. Un programator experimentat, Ryan s-a alături echipei Decision Lens în urmă cu mai mulți ani, aducându-și echipa la nivelul unei adevărate mașini robuste și agile, capabilă să dezvolte cele mai complexe produse.

rtemio Rivera este UX Designer Senior în cadrul 3Pillar Global. Rolul său este de a determina companiile cu care lucrează să se pună în rolul propriilor lor clienți pentru a dezvolta produse de mare impact. Este de asemenea un membru active in cadrul unuia din cele mai mari grupuri profesionale din Washington DC, Design Thinking DC.

Cassian Lup este un programator senior timișorean, co-organizatorul tim.js, speaker și trainer pe tehnologii web. A contribuit la realizarea a numeroase proiecte în PHP, Java, Ruby si JS.

Alături de ei, vor urca pe scenă Constantin Cheptea, Vlad Damian, Cornel Ștefănache și Marius Mazilu.

Puteți consulta programul complet pe pagina de internet a evenimentului.

2 COMENTARII

  1. Iarasi „gazare” in stil 3 stalpi. Toata lumea stie ca din firma asta „outsourcing & rent people”, adevaratii specialistii au plecat demult iar managementul nu mai stie ce sa faca sa aduca alti oameni buni. Disperare la maxim… pe un eveniment cu niste subiecte slabe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.