SCM Politehnica a realizat un nou transfer. Ce ”veteran” al Reșiței a...

SCM Politehnica a realizat un nou transfer. Ce ”veteran” al Reșiței a fost împrumutat de timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Tânărul Claudiu Șimicu a marcat un gol frumos cu HC Adrian Petrea Reșița
Vaidasigan (nr. 8) a revenit la Poli de la HC Adrian Petrea Reșița

Formația de handbal alb-violetă a mai făcut o mutare. Din returul Ligii Zimbrilor SCM Politehnica mizează și pe Ilie Vaidasigan. Interul stânga în vârstă de 34 de ani a fost împrumutat de timișoreni de la HC Adrian Petrea Reșița. El nu va putea juca însă în duelul de mâine cu Suceava.

Ilie Vaidasigan e al doilea jucător adus în plin sezon sub comanda lui Pero Milosevic după aducerea ex-brașoveanului Ionuț Uruianu. ”Vreau să anunț că ne-am întărit lotul. Era o decizie indiferent de meciul de sâmbătă. Astăzi am semnat în jurul prânzului un contract, deocamdată sub formă de împrumut până în luna mai, cu Ilie Vaidasigan. A fost cel mai bun marcator al echipei din Reșița în sezonul trecut”, a declarat Radu Țoancă, președintele SCM Timișoara.

”La începutul anului viitor vom încerca de asemenea să întărim echipa în funcție de dorințele lui Pero Milosevic… Am văzut și noi că sunt câteva posturi care scârțâie.


Acolo vom încerca să ne întărim”, a adăugat Țoancă.

Vaidasigan a mai evoluat la Poli, tot sub formă de împrumut, atunci de la vechiul club din Reșița, în ediția 2010-11. ”E clar că nu ne vom opri aici. Suntem în negocieri și pentru anul viitor. Unele contracte vor începe chiar din decembrie. Toate aceste transferuri se fac cu acceptul antrenorului. Asta e ceea ce am reușit astăzi. De al readuce pe Ilie Vaidasigan la Timișoara”, a spus și Dan Dumitru, managerul sportiv al lui SCM Poli.

Mâine, SCM Politehnica o întâlnește pe CSU Suceava, de la ora 19.00, pe teren propriu, în restanța din runda a 13-a, ultima a turului. Ilie Vaidasigan va avea însă drept de joc începând din 1 decembrie. ”Acest meci de mâine, cu Suceava, sper să-l câștigăm și să ne întărească locul 7, din nou, meciul de sâmbătă va fi foarte greu…”, a completat Dumitru. SCM Poli va juca tot acasă sâmbătă, cu Dobrogea Sud.

Vor din nou în Europa

Parcursul din acest sezon în preliminariile Cupei EHF, unde Poli a ratat în returul cu Ribnica accesul în grupe, îi încurajează pe diriguitorii echipei. ”Sper să ne îndeplinim obiectivul, să accedem din nou într-o cupă european. Să nu uităm că am avut cinci victorii consecutive și nu plecam favoriți în niciun joc”, a explicat Dan Dumitru.

Președintele SCM susține că echipa de handbal va avea ”un buget care să ne permită participarea în cupele europene și în 2017. Îmi doresc ca în următorii ani să gândim ca de aici înainte handbalul, la nivel de Poli Timișoara, să meargă an de an în Europa. Fie prin play-off, fie prin Cupa României”, a conchis Radu Țoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.