Se poate şi mai ieftin: reamenajarea camerei 30 din Primăria Timișoara revine...

Se poate şi mai ieftin: reamenajarea camerei 30 din Primăria Timișoara revine pe ordinea de zi a CLT. Cum se explică scăderea costurilor la aproape jumătate

0
DISTRIBUIȚI

consiliul-local-timisoara-clt-sedinta-1

Executivul Primăriei Timişoara nu se lasă: vrea cu orice chip reamenajarea camerei 30, care momentan serveşte pe post de spaţiu pentru relaţii cu publicul. Deşi proiectul a picat de două ori în plenurile Consiliului Local Timişoara acesta va reveni, astăzi, pe masa aleşilor locali. Vestea bună este că preţul investiţiei a scăzut drastic: de la 1.260.000 de lei la 717.529 de lei.

„Conform DALI (n. r. – Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție), revizuit nov 2016, se propune exploatarea situaţiei existente referitoare la înălţimea camerei 30 din clădirea Primăriei Municipiului Timişoara, b-dul C.


D. Loga, nr. 1 prin reamenajarea acestui spaţiu în sensul construirii unui planşeu ce va împărţi pe verticală volumul existent în două volume, a recompartimentării spaţiilor nou rezultate şi a construirii scării de acces cu finalitatea dublării practic a suprafeţei de lucru existente în prezent fapt ce va duce la satisfacerea unei părţi din cerinţa de spaţiu necesar activităţii funcţionarilor publici precum şi la încadrarea obiectivului în politica de investiţii locale referitoare la optimizarea şi îmbunătăţirea activităţii funcţionarilor publici”, se arată în referatul proiectului postat pe site-ul primăriei.

În ceea ce priveşte scăderea semnificativă a preţului la care se vor face lucrările, explicaţia se găseşte în acelaşi document, care arată că „documentatia tehnico-economica DALI, revizuit nov 2016, a luat în considerare reducerea costurilor executiei lucrarilor propuse, prin adoptarea unei solutii constructive si de amenajari economice, fără a reduce nivelul de calitate solicitat de către beneficiarul Municipiul Timișoara, cu respectarea indicatorilor de apreciere a eficienţei economice”.

Dacă proiectul va fi votat de aleşii locali, după reamenajare camera 30 va avea o suprafaţă utilă 352.90 mp, faţă de 207 cât are acum. Capacitatea funcţională va fi de 21 posturi de lucru + arhiva şi un post informare, plus alte nouă posturi de comunicare cu publicul la ghişee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.