Student Nation: Workshop-uri, distracţie şi concerte cu trei trupe timişorene

Student Nation: Workshop-uri, distracţie şi concerte cu trei trupe timişorene

0
DISTRIBUIȚI
Evenimentul Student Nation include şi un concert susţinut de formaţia timişoreană The SkyWalkers
Evenimentul Student Nation include şi un concert susţinut de formaţia timişoreană The SkyWalkers

Prima ediție a evenimentului intitulat Student Nation le propune tuturor celor interesaţi de comunicare, o seară atractivă, care va beneficia de workshop-uri, concerte şi alte activităţi interesante.


Evenimentul este realizat la inițiativa studenților din anul II Publicitate, din cadrul Universității de Vest Timișoara.

La faţa locului vor avea loc workshop-urile „PR personal în Social Media”, susținut de Cristina Puțan – fondatoare PRbeta; „Manual de proaste practici în PR”, susținut de Bogdan Marta – redactor-șef Tion.ro; „Comunicare cu presa” cu Daniel Liviu Ciurel – asistent universitar la Facultatea Științele Comunicării din cadrul UPT și „Public Speaking și Voiceover”, workshop susținut de Sorin Szucsik – fondator Alt Radio. Cei de la Essential Experience au pregătit pentru această ocazie o serie de jocuri care vor colora seara cu bună dispoziţie.

Partea muzicală a evenimentului va fi susţinută de recitalurile a trei trupe timişorene: The Skywalkers, Monokrom şi Late November. Aceştia din urmă s-au calificat în finala concursului naţional GBOB România, urmând să reprezinte oraşul nostru – alături de All Friends Band – la evenimentul care va avea loc în data de 10 decembrie la Braşov. Seara se va încheia cu un party care îl va avea la „butoane“ pe Vali Florea.

Evenimentul Student Nation va avea loc joi 10 noiembrie cu începere de la ora 17.00 (concertele urmând să înceapă la ora 20.00), la Scottish Pub, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.