Studenți din Timișoara, ajutați de specialiști să realizeze propriul lor joc video....

Studenți din Timișoara, ajutați de specialiști să realizeze propriul lor joc video. Ce eveniment inedit are loc

0
DISTRIBUIȚI
joc video
Studenții din Timișoara, ajutați să realizeze jocuri video

12 echipe formate din 24 de concurenți participă, la sfârșitul acestei săptămâni, la cea de-a doua etapă a Game LAB Timișoara, programul care oferă pasionaților de jocuri video din mediul academic șansa de a lucra împreună pentru a crea propriul lor joc.

În prima etapă au fost alese conceptele de jocuri, iar în cea de-a doua, care are loc sâmbătă, 11 noiembrie, la INCUBOXX, va fi analizată întreaga documentație a jocului, echipele au pregătit un plan de afaceri, precum și un studiu de piață. În a treia etapă sunt aleși câștigătorii, premiul constând într-un sprijin pe o durată de două-patru luni din partea Game LAB și a incubatorului de jocuri video Carbon, singurul de acest fel din România.

La evenimentul de sâmbătă din Timișoara sunt așteptați să participe și pasionați de jocuri curioși să afle mai multe despre cum sunt acestea realizate.


De asemenea, publicul va avea un rol important în procesul de alegere a câștigătorilor în ultima etapă. În prima parte a acțiunii de la INCUBOXX, doi specialiști din domeniu vor susține o prezentare, urmând ca fiecare din cele 12 echipe să convingă juriul că jocul lor este realizabil și merită să intre în faza de dezvoltare.

Potrivit organizatorilor, studenții care participă la Game LAB Timisoara învață cum să transforme o idee de joc într-un produs propriu-zis prin cursuri și mentorate de specialitate. Echipele sunt formate din studenți cu specializări diferite cu scopul de a învăța cum să lucreze împreună și să combine talente diferite pentru a creea un proiect de succes. Studenții sunt asistați de profesioniști cu experiență în producția de jocuri video, abordând subiecte precum designul de jocuri, marketing, management, dezvoltarea de produse, design de muzică, design de interfaţă, modelare 3D, programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.