Timișoreanul Gabriel Torje o va părăsi pe Terek. Ce a spus impresarul...

Timișoreanul Gabriel Torje o va părăsi pe Terek. Ce a spus impresarul Cristea Opria despre viitoarea destinație a jucătorului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro
Gabriel Torje. Foto: frf.ro

Aventura lui Gabriel Torje în Rusia se apropie de final. Mijlocașul timișorean în vârstă de 27 de ani a jucat foarte puțin în această toamnă la Terek Groznî și a pierdut de asemenea contactul cu echipa națională.


Impresarul Cristea Opria spune că jucătorul se va transfera la un alt club, dar că deocamdată sunt doar discuții în privința noii sale destinații.

Torje a evoluat în sezonul trecut în Turcia, la Osmanlispor, sub formă de împrumut de la Udinese, dar din vară a fost achiziționat de Terek, club din prima ligă a Rusiei. Afectat și de o accidentare, mijlocașul timișorean a evoluat în doar șase jocuri la Groznî, dintre care cinci în campionat. Situația de la club i-a afectat și cariera la echipa națională, acolo unde s-a spus inclusiv că jucătorul ar fi avut un conflict cu Florin Andone și nu a mai fost convocat la ultimele partide.

”Torje va reveni cu siguranță. Va pleca de la Terek, am ajuns la o înțelegere. Conducerea a adus patru jucători iar Torje a fost dorit de antrenor… Sunt trei cluburi cu care discut, deocamdată nu e nimic concret. Preferabil ar fi să fie un club din Europa”, a declarat Cristea Opria pentru Digi Sport. Impresarul lui Torje a precizat că pentru a se despărți de Terek noul club ar trebui să le achite rușilor circa 1,2 milioane euro, suma pe care care jucătorul a fost adus în vară, când a semnat pe trei ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.