Timișorenii aflați în căutare de cadouri de Moș Nicolae sau Crăciun, așteptați...

Timișorenii aflați în căutare de cadouri de Moș Nicolae sau Crăciun, așteptați la o expoziție cu vânzare organizată la Centrul Regional de Afaceri. Ce pot cumpăra

0
DISTRIBUIȚI
cadouri mos craciun
Timișorenii aflați în căutare de cadouri, așteptați la o expoziție.

Locuitorii din județul Timiș care sunt în căutare de cadouri pentru sărbătorile de iarnă sunt așteptați să treacă pragul unei noi expoziții organizate la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Evenimentul se numește “Serbarea Crăciunului” și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

Timișorenii pot cumpăra și produse tradiționale românești

Potrivit organizatorilor, la expoziția cu vânzare participă peste 50 de firme din România, o bună parte producători, care oferă la prețuri avantajoase o mulțime de produse care pot fi oferite ca daruri de Moș Nicolae sau de Crăciun.


Printre acestea se numără și produse tradiționale românești sau lucrate manual.

“Ultima Serbare a Crăciunului a fost organizată în 2012 – 2013. La solicitarea mediului economic, am decis să reorganizăm expoziția. Evenimentul durează cinci zile și reprezintă ultima acțiune expozițională organizată de CCIAT în acest an. Expozanții sunt veniți din multe zone din întreaga țară și aduc tot ceea ce se poate constitui într-un cadou pentru copii sau pentru părinți. Totodată, avem și o serie de produse românești, printre care și covoare țesute manual cu furculița, dar și produse alimentare din zona Carașului, precum brânzeturi, cârnați de casă, pălincă sau țuică de casă”, a explicat, astăzi, Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției “Serbarea Crăciunului”.

De asemenea, timișorenii care trec pragul expoziției mai pot cumpăra articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente- cadouri tradiționale.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.