Trei mașini în care se află 12 turiști, BLOCATE pe Muntele Semenic....

Trei mașini în care se află 12 turiști, BLOCATE pe Muntele Semenic. Cât măsoară stratul de zăpadă UPDATE 2 Localități rămase fără curent electric

0
DISTRIBUIȚI

semenic zapada noiembrie 2015

Trei mașini în care se află doisprezece turiști, toți adulți, sunt blocate pe Muntele Semenic, din județul Caraș-Severin, în acest moment.


Reprezentanții Jandarmeriei Montane Văliug transmit că stratul de zăpadă măsoară între 30 și 40 de centimetri.

“Pe Semenic se circulă destul de greu, dar se poate circula, a trecut o mașină care a deszăpezit drumul. Sunt trei mașini blocate, noi suntem aici, o să plece împreună cu noi, așteptăm un utilaj care să niveleze drumul și o să scoatem toate persoanele în siguranță. Toate sunt persoane mature. Estimez că stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 – 40 de centimetri, sus în munte e mai viscolit”, a declarat plutonierul major Adrian Munteanu, de la Jandarmeria Montană Văliug.

Cei doisprezece turiști și-au petrecut weekendul la o cabană, iar astăzi, când au încercat să coboare de pe munte, nu au mai reușit din cauza unei porțiuni de drum care a fost înzăpezită.

UPDATE Potrivit ISU Caraș-Severin, „DJ 582 E (zona releu Vf. Semenic) a fost deszăpezit. Cele trei autoturisme, în care se aflau 12 persoane, au plecat în siguranță”.

UPDATE 2 În jurul orei 18.00, localitățile Văliug, Crivaia și Semenic din județul Caraș-Severin au rămas fără curent electric, în urma unei avarii la linia de tensiune medie, survenită din cauza vântului și a zăpezii, transmite ISU Caraș-Severin.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.