Un bărbat a încercat să se sinucidă în fața Gării de Nord...

Un bărbat a încercat să se sinucidă în fața Gării de Nord din Timișoara aruncându-se în fața unei mașini. Vezi care a fost motivul gestului extrem FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-3531500">

sinucigas-gara-de-nord-1

Un incident grav s-a petrecut astăzi, cu puțin timp înainte de ora 17.00, în zona Gării de Nord din Timișoara: un bărbat a încercat să-și ia viața aruncându-se în fața unei mașini.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, de loc din Borșa a venit la Timișoara pentru a-și convinge concubina, care-l părăsise cu câteva zile în urmă, să-l primească înapoi. Aceasta, însă, l-a refuzat și l-a însoțit la gară, pentru a-l trimite înapoi acasă. Conform concubinei, acesta ar fi băut mai multe beri pe o terasă de la gară și apoi, în loc să se urce în tren, a ieșit în stradă. Aflat pe bordură, în stația de tramvai, bărbatul a lăsat să treacă trei mașini și apoi s-a aruncat în fața unei camionete, al cărei șofer n-a avut cum să-l evite.

Tânărul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital. Traficul pe bulevardul Republicii, dinspre centru spre Gara de Nord, a fost îngreunat.

1 COMENTARIU

  1. Ba baieti…daca vreti sa va sinucideti…alegeti o varianta mai usoara…spanzurati-va,aruncati-va de pe bloc,aruncati-va in bega….dar nu va aruncati in fata masinii…ii distrugeti viata si soferului nevinovat ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.