Un tânăr, prins în flagrant cu o armă artizanală asupra sa. Unde...

Un tânăr, prins în flagrant cu o armă artizanală asupra sa. Unde a fost descoperit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

pusca-artizanala-1

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Poliției Timiș au prins în flagrant delict, un tânar de 23 de ani care avea asupra sa,  făra drept, o armă confecționată artizanal.


În urma informațiilor pe care le aveau, agenții de la Arme împreună cu cei de la Poliția Recaș l-au prins pe suspect, ieri, pe fondul de vânătoare Nadăș având asupra sa arma confecționată artizanal.

”În urma verificarilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânarul nu este deținator legal de arme letale sau neletale. Polițiștii au ridicat în vederea continuarii cercetărilor arma (care avea atașat un dispozitiv tip laser) și nouă cartușe cu alice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, se arată în comunicatul Poliției Timiș. Polițistii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.      

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.