Duelul dintre UTA și ASU Politehnica a început deja în afara terenului....

Duelul dintre UTA și ASU Politehnica a început deja în afara terenului. Condițiile de la derby îi nemulțumesc pe timișoreni. Vezi mesajul afișat de fani FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-tarlung-79
Nemulțumirea ultrașilor alb-violeți, exprimată printr-un mesaj la jocul cu Tărlungeni

Partida dintre UTA Bătrâna Doamnă și ASU Politehnica, din următorul weekend, provoacă deja mici scântei, prin prisma interesului mare din partea suporterilor. Arena ”Motorul”, gazda noului derby Arad-Timișoara, e foarte micuță iar gazdele au anunțat că oferă doar 90 de bilete galeriei alb-violete. Ultrașii de pe Bega au reacționat (și) ieri la meciul cu Unirea Tărlungeni (2-0).

”Doar 90 de bilete pt. actorii principali / Gândiți-vă bine! Nu există derby fără rivali!”, a fost mesajul afișat de o grupare importantă a galeriei viola, ieri, la duelul cu Unirea Tărlungeni. Ultimul meci înainte de ceea ce pare a fi noul derby vestic. Arena din Aradul Nou poate găzdui acum circa 1950 de spectatori iar prin ROAF fanii oaspeți sunt îndreptățiți să aibă acces în proporție de 5% din capacitate. Asta ar însemna 97,5 locuri. Oficialii grupării de pe Mureș au decis însă să rotunjească în jos și să acorde doar 90 de bilete timișorenilor.


De fapt ar fi vorba de un sector în care nu sunt (sau vor fi scoase) scaune și care va fi delimitat de gazde. Mai mult, UTA BD a făcut pachete de 30 de lei pentru următoarele trei meciuri de acasă, tocmai pentru a evita popularea arenei cu timișoreni.

Suporterii timișoreni, vădit nemulțumiți, au solicitat prin reprezentanții lor să primeacă locuri sub peluza cu tabelă, fără tribună, practic în câmp precum în eșaloanele județene. Astfel încât ASU Poli să fie măcar bine susținută deși unii fani nu văd jocul. Organizatorii au refuzat însă orice negociere. O altă variantă vehiculată era ca ultrașii alb-violeți să se deplaseze oricum în număr mare, chiar dacă accesul le e permis în număr mic. Sperându-se poate la o înghesuire în sectorul rezervat.

După cum se știe stadionul ”Von Neumann” a fost dărâmat și în locul ei la Arad se construiește o arenă nouă, mai modernă.

Roșu i-a spionat pe ”Băieții în ghete”

Partida a început în afara terenului și din perspectiva informațiilor pe care le culeg antrenorii. Ieri, la jocul lui ASU Poli cu Târlungeni, scor 2-0, Laurențiu Roșu, sosit de curând pe banca arădenilor, i-a spionat pe alb-violeți. Astăzi e rândul lui Sorin Brîndescu să urmărească UTA – Academica Clinceni.

”Va fi un meci frumos, interesant. Care pe care. O să vedem ce o să iasă. Noi acum avem încredere, nici nu am discutata de meciul acesta, nu am vrut să pun presiune pe jucători. O să avem timp săptămâna viitoare să-l pregătim. Am înțeles că domnul Roșu a fost la meci. O să fiu și eu mâine la Arad și o să vedem, care pe care”, a spus Sorin Brîndescu.

Meciul dintre UTA și ASU Poli se desfășoară duminica viitoare, de la ora 14, în runda a 16-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.