Victor Ponta despre candidatura Alinei Gorghiu: „Văd că a venit la domnul...

Victor Ponta despre candidatura Alinei Gorghiu: „Văd că a venit la domnul Robu, tot un fel de Vanghelie, dar din Banat”

0
DISTRIBUIȚI
psd-la-lugoj-6-victor-ponta
Victor Ponta la Lugoj. Foto: Adrian Pîclișan

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost prezent astăzi la Lugoj, la lansarea oficială a candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Acesta a susținut o scurtă declarație de presă înainte de începerea prezentării candidaţilor.

„Am venit în Timiș, de aici merg în Caraș-Severin, unde am prieteni foarte buni, colegi, pe care vreau să-i susțin în campania electorală. Sunt convins că vor avea succes cum au avut și la alegerile locale, unde PSD a arătat că poate să câștige în zona de vest a țării, că poate să administreze bine județul, poate să aibă primari foarte buni, cum este primarul din Lugoj, și candidați foarte buni, oameni tineri, deja mai tineri decât mine, mă simt bătrân când mă uit la lista de candidați la Timiș, oameni cu care am lucrat de foarte mulți ani, oameni care au destulă experiență.


Sunt convins că și aici, în Timiș, și în toată țara, oameni vor ști să aleagă între cei care fac treabă, salarii, pensii, scăderi de taxe, fonduri europene, și ceilalți, care știu doar să ne certe pe noi”, a declarat Ponta.

Întrebat cum comentează atacul lansat de Alina Gorghiu, liderul PNL, vivazi de apropierea sa față de Moscova, Ponta a mai spus că „asta cu reprezentantul Moscovei numai tovarășa Alina Gorghiu-Dej putea spune o asemenea tâmpenie. De felul meu fiind un om care mai gândesc, nu comentez tâmpeniile spuse de Gorghiu. Eu cred în continuare că doamna Gorghiu e de la PSD… Eu vreau să-mi cer scuze, noi o trimiteam în sectorul 5, la Marian Vanghelie. Acum văd că a venit la domnul Robu, tot un fel de Vanghelie, dar din Banat. Îmi cer iertare că v-ați pricopsit cu tovarășa Gorghiu. Colegii mei se vor bate să fie pe primul loc, ca la alegerile locale, și să aveți reprezentanți în parlament niște oameni pe care chiar îi cunosc, care au avut funcții administrative și pot să facă lucruri foarte bune pentru județ și întregul parlament”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.