550 de copii săraci și bolnavi de cancer din Timișoara vor avea...

550 de copii săraci și bolnavi de cancer din Timișoara vor avea un Crăciun mai frumos după ce vor primi mâncare gătită și cadouri. Cine i-a ajutat

0
DISTRIBUIȚI
united way
Sute de copi săraci vor avea parte de un Crăciun mai frumos

550 de copii din familii sărace, bolnavi de cancer și tineri neintegrați social vor avea parte de un Crăciun mai frumos. Asta pentru că vor primi mâncare gătită și cadouri, după ce a fost strânsă suma de 45.000 de lei în cadrul a două proiecte caritabile organizate la Timișoara. Este vorba de campania de strângere de fonduri „O floare de colț pentru un prânz cald” și „Balul Vienez de la Timișoara”, organizate de Fundația „Hațegan”.

Copiii care vor beneficia de aceste mici surprize de sărbători sunt beneficiari ai centrelor United Way din Timișoara. Anul viitor, fundația va dubla suma de 45.000 lei către United Way, astfel că donația finală va acoperi jumătate din necesarul de hrană și rechizite pentru copiii din centrele ONG-ului pe tot parcursul lui 2017.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii noiembrie, a avut loc cea de-a V-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara, un eveniment cultural în scop caritabil care a devenit o tradiție.


Evenimentul a fost precedat de o campanie de strângere de fonduri la nivelul comunității, „O floare de colț pentru prânz” care s-a desfășurat timp de cinci săptămâni. Prin această campanie s-au putut achiziționa broșe la prețul de 10 lei, cost care asigură un prânz cald unui copil defavorizat.

„De cinci ani, copii din centrele United Way Timișoara nu au grija zilei de mâine mulțumită generozității organizatorilor și partenerilor Balul Vienez de la Timișoara și campania „O floare de colț pentru un prânz cald”. Ne bucurăm să vedem că generozitatea se răspândește tot mai mult în comunitatea noastră”, a precizat Ada Gabor, manager Fundația United Way Romania, Filiala Timișoara.

„Prin cele două inițiative, Fundația Hațegan dorește să formeze o comunitate a oamenilor generoși care crește de la an la an. Deși noi suntem organizatorii celor două campanii de strângere de fonduri, acestea nu ar fi posibile fără sprijinul și implicarea a multor companii și instituții locale. Astfel, în campania „O floare de colt pentru un prânz cald” am avut peste 25 de parteneri care s-au implicat, în timp ce Balul Vienez a fost posibil datorită celor peste 30 de companii care si-au oferit parte din servicii pentru susținerea acestui scop caritabil. Mulțumim pentru deschiderea și implicarea lor în a dărui unor copii un trai mai decent”, a precizat și Ioana Hațegan, președintele fundației care a organizat Balul Vienez de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.