ACCIDENT în lanț pe autostrada A1: trei TIR-uri s-au ciocnit. Vezi cum...

ACCIDENT în lanț pe autostrada A1: trei TIR-uri s-au ciocnit. Vezi cum s-a produs coliziunea și care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1148584143">

accident-tiruri-autostrada-1

Traficul rutier a fost blocat în această dimineață timp de mai multe ore în urma unui accident de circulație care a avut loc în jurul lorei 5.00 pe autostrada A1, între Deva și Sibiu, în apropierea localității Orăștie.

„Accidentul s-a petrecut la kilometrul 333 (ieşirea din localitatea Orăştie), unde trei autotrenuri conduse pe direcţia de deplasare Orăştie spre Sebeş au intrat în coliziune, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Un echipaj de pompieri şi unul de prim ajutor, din Orăştie, au intervenit în ajutorul persoanelor implicate în coliziune. În urma impactului dintre maşini nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În plus, circulaţia pe sensul Orăştie – Sibiu a fost blocată aproximativ două ore, traficul fiind redirecţionat. „Pompierii au asigurat condiţiile pentru evitarea producerii unui incendiu şi au contribuit la curăţarea carosabilului pe care s-au împrăştiat rulouri de carton”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pentru adevarul.ro.

Sursa foto: Facebook / ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.