Ionuț Popa continuă să acuze arbitrajele anti-ACS Poli înainte de vizita Voluntariului....

Ionuț Popa continuă să acuze arbitrajele anti-ACS Poli înainte de vizita Voluntariului. Ce l-ar mulțumi pe tehnicianul timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI
acs-poli-viitorul-3-4
Marius Croitoru, la minge

ACS Poli Timișoara dispută mâine ultimul joc din acest an pe teren propriu. Elevii lui Ionuț Popa primesc replica lui FC Voluntari, gruparea ilfoveană pregătită de Florin Marin. După remiza cu faze litigioase de la Cluj, scor 2-2, cu CFR, tehnicianul bănățenilor și-a continuat azi tirada la adresa arbitrilor.

Ionuț Popa consideră că echipa sa e cea mai dezavantajată din Liga I. Antrenorul lui ACS Poli a spus că nu îi rămâne decât să-și dorească erori grave în favoarea echipei sale. ”E ultimul joc acasă, cu toții ne dorim să câștigăm, băieții vor da totul să obțină victoria. Lucru care ar fi un real suport moral pentru viitor. Din păcate nu putem alcătui lotul cum ne-am dori. Lipsesc Novak, Pedro și Cânu, băieții trebuie să facă tot posibiliul să câștige. Întâlnim un adversar bun, care ne-a bătut măr în cele două partide de la ei. Sperăm să avem parte de un arbitraj bun. Poli e cea mai dezavantajată conform sondajelor, am pierdut cel puțin zece puncte, nu înțeleg de ce se fac greșeli în proporție de 90% împotriva noastră… Ar trebui să primim niște explicații vizavi de aceste greșeli, e greu să-i și motivezi pe jucători astfel… Doresc să se greșească flagrant și împotriva adversarului.


O satisfacție că nu ești doar tu păcălit”, a declarat Ionuț Popa.

Pe lângă faptul că Pedro Henrique a suferit o recidivă, întindere la inghinali, antrenamentul de azi a fost părăsit de Marius Croitoru (foto) din cauza unor probleme musculare.

În tur Voluntariul s-a impus cu 4-1, a fost încă o victorie fără drept de apel a ilfovenilor împotriva timișorenilor după cea din play out-ul ediției trecute. ”Va fi un meci foarte greu, întâlnim o echipă foarte bună, cu un mijloc foarte bun, cu Cernat, Marinescu, Novac. Sperăm să luăm cele trei puncte. Nu pot să spun că e o revanșă, sperăm să batem și cu 1-0, importante sunt punctele. Unii jucători au ambiție mai mare față de alte jocuri, sper să se vadă mâine în teren”, a spus și Octavian Drăghici.

Golgheterul echipei, cu patru reușite, Drăghici a admis că nu i-a fost ușor să stea în afara lotului în unele runde. ”Am dat patru goluri, sper să câștigăm, asta e cel mai important. A fost o perioadă grea, a fost decizia antrenoruui, am avut o șansă cu accidentarea lui Pedro și am profitat de ea”, a specificat atacantul. Tavi Drăghici consideră că ACS Poli poate fi mai puternică din iarnă: ”Sperăm să avem o evoluție mai bună din retur. Dacă mai vin trei-patru fotbaliști prindem o perioadă mai frumoasă în retur… Cred că la inceput nu am fost băgați în seamă, credeam că vom evolua în Liga a II-a”.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Voluntari se dispută vineri, de la ora 17.00, în etapa a 20-a a Ligii I. După acest joc bănățenii își mută practic ”sediul” în zona Bucureștiului, pentru meciurile cu Steaua, Afumați (în Cupa României) și ASA (în Cupa Ligii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.