ALERTĂ Vizibilitate sub 50 de metri din cauza ceții dense pe autostrada...

ALERTĂ Vizibilitate sub 50 de metri din cauza ceții dense pe autostrada A1 și pe alte drumuri naționale. Vezi pentru ce tronsoane este valabilă avertizarea

0
DISTRIBUIȚI

ceata

Șoferi, mare atenție dacă porniți la drum în această seară. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că pe autostrada A1, pe tronsonul Remetea – Orțișoara, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă.


De asemenea, între kilometrii 494 și 517, vizibilitatea scade, pe alocuri, și sub 50 de metri.

“Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice: nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari”, comunică Inspectoratul General al Poliției Române.

Totodată, și șoferii care se deplasează pe DN7 Făget -Arad şi pe DN68A Deva – Lugoj trebuie să fie atenți și să ruleze cu viteză redusă, deoarece ceața reduce, pe alocuri, vizibilitatea sub 100 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.