Alin Nica, fost vicepreședinte PNL Timiș, crede că Robu va fi din...

Alin Nica, fost vicepreședinte PNL Timiș, crede că Robu va fi din nou la conducere. Liderul interimar se va alege după „modelul Dragnea”

1
DISTRIBUIȚI
alin-nica-4
Adrian Nica, posibil candidat pentru șefia PNL Timiș. Foto: Adrian Pîclișan

În vara anului 2016, Alin Nica, primarul PNL din Dudeştii Noi, demisiona din funcţia de vicepreşedinte al PNL Timiş şi din cea de membru în Comitetul Executiv Judeţean, în semn de protest față de desemnarea lui Alin Popoviciu ca și candidat din partea PNL la șefia CJ Timiș. Acum, numele lui Nica este vehiculat ca fiind unul din potențialii succesori ai lui Nicolae Robu la șefia PNL Timiș. Pentru a lămuri mai multe aspecte privind problemele din aceste zile din partid, Nica a susţinut astăzi o conferinţă de presă.

„Acum nu mai suntem sub presiunea alegerilor, am putut să spunem fiecare lucrurilor pe nume.


Decizia de demisie a domnului preşedinte Robu e una naturală, normală după orice înfrângere în alegeri. Nu înseamnă că acesta este un capăt de drum la şefia filialei pentru domnul primar. Bineînţeles dumnealui cred că va fi în pole position pentru o nouă candidatură la alegerile din filială. Acum noi trecem printr-o perioadă de clarificări, fiecare membru îşi analizează activitatea sa şi pe a celorlalţi şi cu siguranţă filiala Timiş va trece peste acest şoc al alegerilor parlamentare şi al pierderii guvernării”, a declarat liberalul.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă ia în calcul să candideze pentru funcția de președinte al PNL Timiș, la alegerile interne din 2017, Nica a comentat că „nu ştiu, nu mi-am pus încă această problemă. Dacă o candidatură a mea va uni partidul, atunci mă voi gândi dacă voi face acest pas, dar în principiu nu intenţionez să fac acest lucru. Rămâne de văzut, acum sunt sărbătorile, ne gândim cu toţii la sărbători. Mai întâi trebuie să vedem cine va fi preşedinte interimar. Această decizie o va lua Biroul Naţional. Noi sperăm că săptămâna viitoare sau după sărbători, după cum se va decide în Biroul Naţional. Noi ştim mai multe nume. Cred că ar trebui să luăm exemplul domnului Dragnea, care a păstrat secretul până ieri. Nu ştim”.

Părerea lui Nica despre posibila revenire a lui Nicolae Robu la conducerea PNL Timiș este împărtășită și de cel care l-a determinat să renunțe la funcția de vicepreședinte al filialei, Alin Popoviciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.