Alin Nica: religia lui Sevil Shhaideh e cea mai mică problemă a...

Alin Nica: religia lui Sevil Shhaideh e cea mai mică problemă a PSD. Ce greutăţi prevede liberalul pentru câştigătorii alegerilor

0
DISTRIBUIȚI

alin-nica-3

Propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, Sevil Shhaideh, a stârnit ample controverse la nivel naţional. Printre motivele principale de nemulţumire s-au numărat afacerile soţului viitoarei ocupante a funcţiei de premier, religia acesteia, dar şi apropierea lui Shhaideh de liderul PSD Liviu Dragnea, care nu poate ocupa funcţia de prim-ministru pentru că are o condamnare, iar legea nu îi permite acest lucru.

Rămaşi fără lider în Timiş, liberalii nu sunt în ton cu reacţia de la nivel naţional şi cred că PSD are probleme mult mai mari decât religia lu Shhaideh.

„Este adevărat, pe lângă premierele că este femeie şi primul musulman care ar putea deveni prim-ministru în România, trebuie spus un singur lucru.


PSD are acum o foarte mare responsabilitate de a pune în aplicare promisiunile pe care noi ne considerăm destul de hazardate şi populiste pe care le-a făcut în campania electorală. Deja am văzut câţiva paşi daţi înapoi prin dorinţa premierului de facto, Dragnea, de a renunţa la câteva taxe care au fost cuprinse în acel pachet de 103 taxe care au fost votate în Parlament. Şi-au dat seama după alegeri că, vezi Doamne, aceste taxe sunt totuşi benefice acelor sectoare care funcţionau datorită lor şi mă refer aici la taxa TV, taxa audio şi radio şi acest lucru vine să confirme că măsura luată de preşedintele Iohannis de a retrimite această lege în Parlament a fost una corectă. Este adevărat în campania electorală PSD a marşat pe această şarjă populistă, dar şi-au dat seama după alegeri că una este minţitul populaţiei şi alta este asumarea guvernării după alegeri care presupune mult mai multe lucruri”, a declarat Alin Nica, fost vicepreşedinte al PNL Timiş, primarul localităţii Dudeştii Noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.