Anunțul BOMBĂ făcut de Nicolae Robu cu privire la candidatura sa pentru...

Anunțul BOMBĂ făcut de Nicolae Robu cu privire la candidatura sa pentru un nou mandat de primar în 2020

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu la vot alegeri (1)

Demisia lui Nicolae Robu din PNL Timiş este definitivă şi irevocabilă – aşa sună asigurarea pe care a dat-o acesta, astăzi, în faţa presei. Robu spune că plecarea sa din partid are o mare legătură cu tensiunile din filiala județeană, dar și cu bețele pe care i le-a pus în roate de-a lungul timpului primarul de la Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, care a fost și secretar general al PNL Timiș, după fuziunea PNL cu PDL. Ieri, în cadrul unei ședințe de Birou Politic Județean de la PNL Timiș, Robu nu doar că și-a anunțat demisia, dar a precizat și că liberalii își pot căuta un alt candidat pentru Primăria Timișoara la alegerile din 2020.


Seara, Robu a comunicat presei locale că „pe parcursul zilei, am aflat că, la inițiativă primarului de Sânnicolau Mare, un grup de cca 20 – 25 de colegi s-au întrunit la Club 21, pentru a pregăti o presiune asupra mea să demisionez. Am decis să nu anunț nimic în plen, pentru a vedea cu ce colegi am de-a face în partidul atât de drag mie. Văzându-i, am decis să duc lucrurile și mai departe. Voi rămâne simplu membru PNL, dar, îmi voi înceta orice activitate în partid, câtă vreme partidul va avea membri ca acest primar de Sânnicolau Mare”.

Astăzi, întrebat de PRESSALERT.ro, a admis că ia în calcul să intre în cursa pentru Primăria Timișoara din postura de independent, în anul 2020. „Acel eșantion de 1,641 de cetățeni, din care 28% spuneau că agreează să fie reprezentați în Senat de Alina Gorghiu și mai puțin de ceilalți candidați, se pronunța în proporție de 77% în favoarea mea. Nu am fost eu la vot, am avut colegi care au lucrat la call-center, care au bătut orașul, au făcut campanie din ușă în ușă, au stat de vorbă cu oamenii și oameni le spuneau «Domnul Robu l-am votat, îl mai votăm, nu l-am votat, dar o să-l votăm, suntem foarte mulțumiți». Când se ajungea la partid, spuneau că nu au treabă cu partidul. Nu poți transfera decât într-o anumită cotă, dar e o limită. Mă gândesc, sigur că mă gândesc, la o candidatură independentă. Eu am spus că nu mai candidez din partea PNL, câtă vreme PNL are oameni ca acesta. Eu nu pot respira același aer cu același om”, a explicat edilul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.