Aproape 11.000 de articole pirotehnice confiscate de către jandarmii timișoreni. Vezi cine...

Aproape 11.000 de articole pirotehnice confiscate de către jandarmii timișoreni. Vezi cine le vindea

0
DISTRIBUIȚI

petardele-si-jandarmerita

Trei infracțiuni constatate și 10.680 de articole pirotehnice au fost confiscate de jandarmii Grupării Mobile din Timișoara de la trei bărbați, în cadrul programului naţional „Foc de artificii 2016”, care are ca scop combaterea comerțului cu produse pirotehnice interzise prin lege.

Astfel, ieri, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în zona Pieţei Badea Cârţan din Timişoara, au observat pe strada Peneș Curcanul, două autoturisme parcate care le-au atras atenția deoarece conducătorii acestora păreau ca se minunează de ceea ce vad în portbagaje.


Nu mică a fost surpriza jandarmilor când au descoperit faptul că în portbagajele mașinilor au găsit articole pirotehnice, obiecte care sunt interzise la comercializare în această perioadă.

A fost luată măsura legitimării persoanelor prezente în cele două autoturisme, stabilind că aceștia sunt Gheorghe G. – 44 de ani, domiciliat în Dudeștii Noi, județul Timiș, Teodor S. – 26 de ani, din județul Gorj și Ionuț I. – 28 de ani, domiciliat în municipiul Timișoara.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de jandarmi unde cantitatea de peste 10.000 de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării, pe numele acestora fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de articole pirotehnice.

petarde-artificii-pirotehnice

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.