Artiștii care au participat la simpozionul de artă de la Gărâna își...

Artiștii care au participat la simpozionul de artă de la Gărâna își expun lucrările. Când le puteți vedea

0
DISTRIBUIȚI

simpozion-arta

Artiștii care au luat parte în această vară la simpozionul de artă contemporană de la Gărâna își vor expune lucrările realizate în acel spațiu arhetipal pe simezele galeriei Calpe, vernisajul urmând a avea loc în șase decembrie, la ora 18.00, în prezența artiștilor.


Cu acest prilej va fi lansat și catalogul care cuprinde atât lucrările de pictură realizate la Gărâna cât și pe cele de sculptură realizate la simpozionul de metal-andezit desfășurat în acest an la Timișoara, cu lucrări ale artiștlor Cătălin Bădărău, Rudolf Kocsis, Rudolf Varna, Vlad Berte, Tamas Attila și Dan Vișovan.

Simpozionul de pictură de la Gărâna, care se desfășoară de șase ani în organizarea fundației Herczeg, i-a reunit în acest an pe artiștii Dacian Andoni, Călin Beloescu în tandem cu fiica sa Petra, Koteles Robert, Daniela Orăvițanu, Laurian Popa, Diana Serghiuță, Cristian Sida și Ugron Reka, care, cu o singură excepție, reprezintă două școli artistice, ale pictorilor Romul Nuțiu și Constantin Flondor. Tot la Gărâna, Andi Herczeg și Ștefan Călărășanu organizau, în 2010, primul simpozion de sculptură în andezit. Expoziția simpozionului de artă contemporană Gărâna 2016 va putea fi vizitată la galeria Calpe din 6 până în 12 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.