Vâlcea a rămas și fără ”principal” înaintea jocului cu ASU Poli. Cine...

Vâlcea a rămas și fără ”principal” înaintea jocului cu ASU Poli. Cine va sta pe banca oltenilor la Timișoara în locul lui Jerry Gane

0
DISTRIBUIȚI
Jerry Gane a mai antrenat echipe dispărute, precum Corona Brașov sau Gaz Metan CFR
Jerry Gane a mai antrenat echipe dispărute între timp, precum Corona Brașov sau Gaz Metan CFR

CSM Râmnicu Vâlcea e în degringoladă din cauza pierderii finanțării din partea autorităților locale. După plecarea lui Mihai Dina astăzi s-a oficializat și despărțirea de tehnicianul Jerry Gane, care a demisionat din cauza incertitudinilor de la clubul oltean. La jocul de la Timișoara, cu ASU Politehnica, pe banca ”viperelor” vor sta Robert Tufişi şi Adrian Dulcea.

Ionel Tersinio Gane a renunțat la post cu doar două zile înaintea partidei de campionat cu ASU Poli, alimentând astfel informațiile conform cărora e posibil ca meciul de la Timișoara să fie ultimul pentru clubul CSM Rm.


Vâlcea. ”Au tot fost în ultimele două zile discuţii să reziliem, am ajuns la o înţelegere, e mai bine aşa, era greu pentru mine să mai motivez echipa, după ce a apărut varianta desfiinţării. A fost o perioadă bună, am colaborat bine cu Lucian Munteanu, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, am avut şi mult ghinion, ştiţi cum s-a pornit în vară, dar cel important este acum viitorul echipei. Sper să se găsească soluţii şi să reziste, în continuare ar fi păcat ca Vâlcea să nu aibă echipă măcar la Liga a 2-a. Am stat şi în vestiar cu băieţii, mi-am luat la revedere de la ei, sper să încheie anul cu un rezultat pozitiv pentru ei”, a declarat Jerry Gane pentru liga2.ro.

Managerul echipei din Zăvoi, Lucian Munteanu, a precizat pentru aceeași sursă că la Timișoara CSM-ul va fi condus de Robert Tufiși și Adrian Dulcea.

ASU Poli se află la două puncte în spatele vâlcenilor și ”Băieții în ghete” încearcă să rămână concentrați pe duelul din teren deoarece nu e exclusă și ”surpriza” ca CSM-ul să continue în B. Partida ASU Politehnica – CSM Rm. Vâlcea se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, în runda a 21-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.