INSUFICIENT ASU Politehnica încheie anul doar cu un egal în fața suferindei...

INSUFICIENT ASU Politehnica încheie anul doar cu un egal în fața suferindei CSM Râmnicu Vâlcea. Reacțiile lui Sorin Brîndescu și Adrian Dulcea GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-784988676">
Bogdan Dănăricu
Bogdan Dănăricu

”Băieții în ghete” nu au putut trece în ultimul meci al anului de CSM Râmnicu Vâlcea, formație aflată cu un picior în groapă. Deși a deschis scorul după doar 22 de secunde prin Alex Birău, ASU Politehnica s-a văzut egalată în repriza secundă. S-a încheiat 1-1 și timișorenii se ”odihnesc” în iarnă cu un avans de doar patru puncte peste linia retrogradării.

Vâlcea, o formație care are încă destule nume importante în lot, s-a prezentat bine pe ”Știința”, deși ASU Poli a deschis scorul din primul minute. Dănăricu a trimis un balon care l-a găsit suspect de liber pe Birău iar mijlocașul revenit în echipa alb-violeților l-a învins elegant pe Muțiu. Oltenii au controlat jocul în următoarele minute și Stoica putea profita de o eroare defensivă în minutul 15. Putea fi și 2-0 în minutul 34, când Motreanu centrează excelent, dar Ghinescu a reluat cu capul puțin peste poartă. Repriza secundă nu a început rău pentru ”alb-violeți”, dar vâlcenii au revenit în control și până la urmă au concretizat în minutul 70. De această dată Stoica l-a învins pe Gkakos din assist-ul nou intratului Bușu. Împinsă de public, ASU Politehnica a încercat să revină în avantaj și nu a fost departe de succes. Imediat după reluare Dănăricu a nimerit bara transversală de la distanță, apoi, cu opt minute înainte de final Blănaru putea înscrie, dar a fost blocat de portarul Muțiu. Ce-i adevărat, în partea secundă bănățenii au fost stopați cel puțin o dată aiurea dintr-o acțiune, pe motiv de ofsaid și au avut circumstanțe de a cere penalty în două rânduri.

Nu a fost cea mai fericită despărțire de public pentru ”Băieții în ghete”, mai ales prin prisma situației vizitatorilor, dar și a victoriei surprinzătoare de ieri a Baloteștiului. Chiar și așa, cu 17 puncte adunate ASU Poli e deocamdată în siguranță în B.

Sorin Brîndescu: ”E cu atât mai mare dezamăgirea”. Oltenii au contestat reușita lui Birău

”Principalul” lui ASU Poli era vădit nemulțumit de cum s-a încheiat anul pentru echipa sa. ”Am deschis repede scorul. E cu două tăișuri, le-am strigat că trebuie să jucăm ca să mai înscriem. Nu am reușit. Poate ne-am temut. Vâlcea a dominat, dar noi am avut pe contraatac mai multe ocazii. E cu atât mai mare dezamăgirea (n.r. problemele Vâlcei) și alte echipe fac puncte și noi batem pasul pe loc. Ne surprind (n.r. rezultatele adversarelor), dar noi trebuie să jucăm mai bine și să ne câștigăm punctele pe teren”, a spus Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților, legat de jocul de azi.

”Din păcate nu e lejer să începi cu gol marcat de adversar, cred în continuare că a fost din ofsaid. Ne-am revenit foarte bine. Puteam chiar să câștigăm. Îi felicit pe jucători pentru că au dat dovadă de caracter, în condițiile în care ei nu știu ce vor face mâine. Au arătat că Vâlcea merită o echipă în Liga I. După declarațiile primarului se pare că nu vor mai investi în CSM Rm. Vâlcea. Sper să fie un lucru de moment… Dacă lăsăm să moară fotbalul la Vâlcea, în cinci-șase ani vom reveni la același nivel. Sper că pauza va fi de bun augur… Nu am făcut minuni, doar am motivat niște jucători pentru a ieși cu fața luminată, liniștiți că și-au făcut datoria până la capăt”, a spus și Adrian Dulcea ”interimarul” vâlcenilor.

ASU Politehnica Timișoara: Gkakos – Motreanu, Gălan (cpt.), Bilia, Taub – M. Stancu – Birău (80 Vucea), Dănăricu, D. Constantinescu (75 Țugui), Ghinescu (63 Blănaru). Antrenor: Sorin Brîndescu.

CSM Râmnicu Vâlcea: Muțiu – Samson, Neag, Cr. Munteanu, Dumitrașcu – Piscanu (83 Mocanu), C. Cristea (62 Bușu) – Fl. Pârvu, Stana, O. Vasile (46 Geantă). Antrenor: Adrian Dulcea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.