ASU Politehnica nu vrea să se complacă la auzul problemelor de la...

ASU Politehnica nu vrea să se complacă la auzul problemelor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Răspunsul lui Sorin Brîndescu pentru cei care-i contestă alegerea titularilor

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-balotesti-40
Sorin Brîndescu

”Băieții în ghete” au parte sâmbătă de ultimul duel din acest an. ASU Politehnica nu se va regăsi pe loc retrogradabil nici în caz de eșec și are în față un adversar cu viitor încert, CSM Râmnicu Vâlcea. Chiar și așa tehnicianul Sorin Brîndescu se așteaptă ca elevii săi să rămână foarte concentrați deoarece retragerea oltenior nu e 100% sigură.

„E destul de greu ținând cont că am avut un tur de campionat lung de tot. Băieții au muncit zi de zi, am ajuns așa la o stare de saturație, dar trebuie să strângem rândurile pentru a câștiga acest joc. Ne dorim foarte mult să fim cât mai departe de linie. Să trecem de Vâlcea, care are 18 puncte”, a declarat Sorin Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Poli spune că elevii săi ar trebui să ignore discuțiile legate de necazurile adversarilor. ”Ar trebui să nu ne intereseze, să nu ne luăm după presă, cu problemele ce apar la echipele adverse. E o chestie cu două tăișuri. Le-am și spus, s-ar putea să apară o delăsare că vine Vâlcea și are probleme și s-ar putea să avem noi probleme. Apoi să apară că prin primăvară se redresează și că ei continuă activitatea și noi rămânem fără puncte, nu ne dorim acest lucru, mai mult și moral ar fi să ne facem noi punctele pe teren.


Nu ne încântă faptul că ne salvăm de la retrogradare dacă alte echipe se desființează. Să ne salvăm pe munca noastră”, a mai spus Brîndescu.

Absențele lui Mihai Dina și Florin Costea sunt cele mai sonore din tabăra adversă. ”Am înțeles că Florin Costea e accidentat, nu știu dacă revine, poate era mai ușor să-l anihilăm pe Dina pentru că îl cunoșteam și am făcut-o și în meciul tur. Au un jucător pe viteză, Ceapă, care când a fost introdus au apărut probleme la noi în plan defensiv, pentru că era foarte iute”, a precizat antrenorul alb-violeților.

ASU Poli va fi probabil în formulă completă după ce runda trecută au lipsit Ghinescu și Birău. Întrebat de nefolosirea lui Ionuț Vucea în ultimul joc, Brîndescu a oferit un răspuns general cu referire la opțiunile sale. ”Am văzut că sunt multe comentarii. Că de ce nu joacă altul, întotdeauna e mai bun cel care nu joacă, noi avem un lot numeros și băieții sunt chiar serioși și muncesc zilnic. În jocul nostru sunt și anumite lacune. Sunt jucători care fac bine faza de atac, dar o neglijează pe cea de apărare. Sunt jucători care respectă sarcinile ofensive, dar le neglijează pe cele defensive, care de pe margine par mai eficienți, dar nu sunt chiar așa. Sunt multe aspecte care duc la alegerea primului 11”, a conchis ”principalul” bănățenilor.

Dan Constantinescu: ”Ei vin să câștige”

Mijlocașul Dan Constantinescu consideră de asemenea că el și colegii săi trebuie să rămână concentrați. ”E un meci greu. Am auzit de ce se scrie în presă, am și citit că din vară cine investește acolo nu vrea să mai dea bani. Însă nu cred că e foarte adevărat, dacă vor lua punctele cu noi și în iarnă va fi okay poate se vor răzgândi. Ei vin aici să câștige și să-și ia banii pentru că vin sărbătorile. Va fi un meci greu, dificil, ca în tur. Jucăm acasă și ne dorim să câștigăm. E ultimul meci, ne dorim în primul rând pentru suporteri, să-i facem fericiți”, a spus Constantinescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea se dispută sâmbătă, de la ora 13.00, pe arena ”Știința”, în etapa a XXI-a a Ligii a II-a, ultima din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.