Bărbat dat în urmărire internațională, prins pentru că a venit să petreacă...

Bărbat dat în urmărire internațională, prins pentru că a venit să petreacă sărbătorile la iubită, în Banat. Vezi pentru ce fapte era căutat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 29 de ani pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare a fost depistat de poliţiştii din Oravița.

„La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din Oravița au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani, urmărit internaţional, ce se afla la domiciliul concubinei sale din Oravița.


Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat de urmărire internaţională, fiind bănuit de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a transmis IPJ Caraș-Severin, printr-un comunicat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au condus pe bărbat la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.