BC SCM Timișoara a înregimentat un fost campion al României cu Asesoft...

BC SCM Timișoara a înregimentat un fost campion al României cu Asesoft Ploiești. La ce jucător au RENUNȚAT în schimb ”leii”

0
DISTRIBUIȚI
Jonte Flowers Foto: fortitudo103.it

Continuă modificările în formația de baschet alb-violetă. BC SCM Timișoara a efectuat al treilea extra transfer prin aducerea americanului Jonte Flowers, fost component al Asesoftului și un jucător cu experiență în competițiile continentale. În schimb, ”leii” au renunțat la sârbul Marko Cakarevic, ale cărui evoluții au fost sub așteptări la gruparea bănățeană.

Imediat după victoria cu Craiova lotul pregătit de Nenad Mandic s-a modificat.


Flowers (31 de ani) se alătură formației alb-violete cel puțin până la finele sezonului actual. Jucător de pozițiie 2-3, americanul a mai evoluat în România la Asesoft Ploiești, alături de care a câștigat două titluri de campion național (2014 și 2015). Fără angajament în actualul sezon, Jonte Flowers a fost în ediția trecută componentul grupării Fortitudo Bologna (Italia 2), unde a avut medii de 14,2 puncte, 2,9 assist-uri, 2,1 recuperări și eficiență 15.3, pe meci. În C.V.-ul său se numără de asemenea participări în EuroCup și Challenge Cup, precum și un titlu NCAA cu Winona State.

Flowers ar putea debuta pentru ”lei” pe 8 ianuarie în jocul de pe teren propriu cu Steaua București. „Este minunat! Abia aștept să mă alătur echipei, și să ma integrez cât de repede și cât de bine posibil. Îmi doresc două victorii importante consecutive!”, a spus baschetbalistul care măsoară 1,96 metri înălțime.

Cakarevic, out!

Lotul BCT-ului a suferit și o plecare. Practic Marko Cakarevic a eliberat locul pentru Flowers. Jucătorul sârb în vârstă de 28 de ani nu s-a integrat așa cum și-ar fi dorit tehnicianul Nenad Mandic și a părăsit oficial echipa după ce nu a figurat nici măcar pe ”foaie” în meciul de ieri din Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.