Blazzaj, Amalia Gaiţă şi K-lu pregătesc o noapte cu muzică 100% made...

Blazzaj, Amalia Gaiţă şi K-lu pregătesc o noapte cu muzică 100% made in Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
K-lu va fi prezent ]n cadrul evenimentului InFusion Galaxy Tour

Escape Kru şi Freenetik Party au pregătit un eveniment inedit pentru sfîrşitul acestui an, în cadrul căruia melomanii şi amatorii de party-uri vor avea parte de o noapte cu concerte şi muzici „etalate“ de artişti timişoreni. Evenimentul numit InFusion Galaxy Tour va avea loc vineri 30 decembrie de la ora 23.00 la Escape Venue şi va cuprinde recitaluri susţinute de Blazzaj şi Amalia Gaiţă, un party cu K-lu şi o expoziţie personală semnată Dandu Alexandru.

Trupa Blazzaj a fost formată în 1996 de către Eddie Neumann şi Florin Barbu, sub numele de Funkin Lee Free, iar din august 1998 activează sub denumirea actuală, editând două albume, „Blazzaj” (1998) şi „Macadam” (2003). Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj. În luna noiembrie a acestui an, timişorenii au avut parte de un eveniment deosebit, care a inclus include vernisajul unei expoziţii de fotografie şi un concert susţinut de Amalia Gaiţă & Band.

Amalia Gaiţă a devenit cunoscută graţie colaborărilor sale cu pianistul Teo Milea.


„«Melting Sun» este numele viitorului meu album, un material energic, colorat, care aduce emoţie şi intimitate, o fuziune de jazz, soul, funk şi soft rock. Voi cânta compoziţii proprii alături de band-ul meu, Adi Şchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – bas şi Vlad Cotruş – chitară“, spune Amalia Gaiţă.

Artistul timişorean K-lu a lansat în luna octombrie a acestui an un nou mix audio – video care poartă numele de Culorile Ritmului, care a avut parte de un feedback cât se poate de pozitiv din partea fanilor. În primăvara acestui an, K-lu a lansat un E.P. care cuprinde patru remixuri din zona hip – hop, Re:Miscat, care cuprinde remixuri după Getto Daci – Pe aici nu se trece, Metadon 300 feat. Deceneu – Din Sub, Vlad Dobrescu vs. Guts – Oameni ca mine şi Macanache – Putred. La mijlocul lunii martie, artistul timişorean a participat şi la lansarea albumului „Maria Radna Live”, realizat de Petre Ionuțescu (inițiatorul proiectului Trompetre). Evenimentul a avut loc la Domul Catolic din Piaţa Unirii, iar printre invitaţii acestuia s-au numărat Alexandrina Hristov (voce), Ovidiu Mihăița, Emil Kindlein, Levi Molnar, Sorina Savii (percuție), Nadayana/ Claudiu Lazariuc (hang, pantam, gong). K-lu este un artist apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice şi deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre. Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013.

Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.