Cadou de Crăciun din partea bănățenilor de la Phaser VIDEO

Cadou de Crăciun din partea bănățenilor de la Phaser VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Phaser a lansat videoclipul piesei Home for Christmas
Formaţia Phaser a lansat videoclipul piesei Home for Christmas

Formaţia timişoreană Phaser a lansat un nou videoclip la piesa Home for Christmas, compoziţia fiind un cadou oferit de muzicieni pentru fani. „Hello, dragii noştri! Anul asta cadoul nostru de Crăciun pentru voi a ajuns mai devreme, ca să îl puteţi împărtăşi cu cât mai mulţi oameni dragi!“, au declarat membrii trupei.

În cursul acestei veri, trupa a lansat piesa „Mă aprinzi”, cu un concert care a avut loc la Vineri 15.


Videoclipul a fost regizat de Flavius Maruşca, iar mixul şi masterul piesei au fost realizate de George Hora şi Studio 66. Formaţia alcătută din Carina Dumitru – voce, Radu Racz – bass, Lucian Oprișan – clape, Arnold Birta – tobe și Sebastian Barzeianu – chitară a devenit o prezenţă cunoscută în oraşul nostru. Pe parcursul anului trecut, trupa a lansat „Valuri” şi „Mi-e dor de tine”, iar solista formaţiei a colaborat pentru o piesă alături de membrii trupei Desant.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai. Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum trei ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni ca George Hora, Kamelia, Anastasia Sandu sau Vali Florea. Un alt videoclip a fost realizat la piesa „Fapte, nu vorbe“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.